Нема повеќе бесплатно гледање на Англиската Премиер лига!

• Креатор на темата Креатор на темата Timmy_SR
  • Време на започнување Време на започнување
Премиер Лига денеска гледав на Спорт Клуб со српски коментатори.Кој има сателитска може лесно да ја најде,на кабловска - тешко...Имаше 3 мечеви Тотенхем - Ман Сити,Блекбурн - Евертон и Челси - Вест Бром.Утре 100% го даваат дербито,а и во понеделник Ман Јунајтед - Њукасл.

Леле педериииии,ја исклучија СпортКлуб ,мамата нивна

хахаха...ја си ја иам и ќе си гледам :)
btw:да исцркнат сите од Сител ;)

Abe daj kazite sport klub srbiija ili nekoj drug kanal koj ne e kodiran na satelitska i na koj satelit da gledam premier liga pozzz

Премиер Лига денеска гледав на Спорт Клуб со српски коментатори.Кој има сателитска може лесно да ја најде,на кабловска - тешко...Имаше 3 мечеви Тотенхем - Ман Сити,Блекбурн - Евертон и Челси - Вест Бром.Утре 100% го даваат дербито,а и во понеделник Ман Јунајтед - Њукасл.

ne e kodirana na satelitska?

Na kraj najoshteteni skopjanite. Kejbltel i telekabel vo sk ne smeat da ukljucat nekoj kanal na divo zaso gi sledat...a vo pomalite gradovi basibuzuk operatori si ukljycuvaat kanali na divo.

Na kraj najoshteteni skopjanite. Kejbltel i telekabel vo sk ne smeat da ukljucat nekoj kanal na divo zaso gi sledat...a vo pomalite gradovi basibuzuk operatori si ukljycuvaat kanali na divo.
sport club ја имаше порано на телекабел,а сеа долга била процедурата да им *бам све :nerv::nerv:
ќе глеаме шехерезад,ѓумуш и кога лисјата паѓаат премиерно и после репризи на репризите цело лето да те ебам државата

За тие со сателитски, можете лесно да си ги најдете овие програми.

England Premier League
17:00 Liverpool - Arsenal
Diema
-Hellas Sat 39°E -12524 H 30000 -I2(Bulsat)
Rustavi 2
-Turksat 42°E -12593 V 3700 -FTA/Biss
Sport
-Express 40°E -11676 H 11936 -Biss

Tesko se naogja i na satelitska inace ne e problem, 3800 denari edna digitalka komplet i dite srekjni i zadovolni

takva ni e kaj nas drzavickata celata zabatalena :)
da ne mozis fudbal da si gledas,srekja so mozam spansko da si gledam

Show Sport 2,3,4 и Tring Sport.
Дали на некој од овие канали се пренесува Премиер лига?

Знае некој дали по кладилнициве даваат пренос?

Show Sport 2,3,4 и Tring Sport.
Дали на некој од овие канали се пренесува Премиер лига?

Тринг спорт пренесува со сигурност, за другиве 3 канала немам проверено, немам време кога да проверам, доле на ТВто кај што е сателитската Бандини се гледа 24/7 :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom