Има попис, има статистика, има извештаи од амбасада. Некој за тоа зема плата, да преброи. Баш ме интересираат процентите.
освен депортирани,друг никој не се вратил
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има попис, има статистика, има извештаи од амбасада. Некој за тоа зема плата, да преброи. Баш ме интересираат процентите.
A зашо не одат Германија или Австрија?Eve poznavam eden postar par našinci od Slovenija vo Celje sto planiraat nazad da si dojdat. Od resensko se,ke si se vratat nazad na jabukite. Na nego mu propadna firmata,a zena mu e veke 4ta godina bez rabota i bez nikakva sansa da se zaposli.
eden postar par
Vo London 1 pint mleko - 1.1 litar e 70p,okolu 50 denari.
Sent from my HUAWEI P6-U06
Ова оправдување ли е за Хјуавеито?Vo London 1 pint mleko - 1.1 litar e 70p,okolu 50 denari.
Sent from my HUAWEI P6-U06
1 pint=0.473 litri
Ова оправдување ли е за Хјуавеито?
Има ете еден постар пар од Ресен ЌЕ (идно време од глаголот лажам) се врататосвен депортирани,друг никој не се вратил
Значи ова не е точно .
Vo vero prodavacka ima 15.000 plata. Barem za aerodrom taka e. Imam bratucetka sto odamna raboti tamu,poslabo se plateni verovatno taze gušteri i gušterki.
![]()
Kako sto znam treba da se prijavis deka ne si poveke zitel na Makedonija, odnosno deka stalnoto zivealiste ti e na drugo mesto. Ako go napravis toa, vo licna karta mesto Makedonskata adresa ke ti ja stavat stranskata. Retko koj go pravi toa kolku sto znam.На никој не се пријавив. Си заминав најпоштено. Во амбасада фигурирам веројатно споделуваат информации. Иако не верувам да се замараат нашите да бараат документација. Мислам дека ставија законче пред скоро време дека треба да се пријавиме за престој подолг од 90 дена во некое од министерствата наши. Али ќе се распрашам, неам поим како иде постапката. А проблем сигурно ќе ти прават ако треба нешто да платиме како казничка, обавезно тоа планирај си приход во буџет.
Opklada stavam deka i ti ke bides megu tie idi mi dojdi mi. Dosega po pisuvanjevo i postovive mi mirisa deka si bez rabota ili *cistiš švapski vecinja* za sitna para pa nekes da kazes.Има ете еден постар пар од Ресен ЌЕ (идно време од глаголот лажам) се вратат
Никој жив не се вратил, освен неспособни и неписмени. Све друго се снашло.
Opklada stavam deka i ti ke bides megu tie idi mi dojdi mi. Dosega po pisuvanjevo i postovive mi mirisa deka si bez rabota ili *cistiš švapski vecinja* za sitna para pa nekes da kazes.
![]()
Само валволин знае некој што се вратил од странство и тоа не некој, некои, множина.Да не ти се ребрата јас гарантирам дека можеш гз да си каснеш преко јаја
Јас најмалку сум ти крива што си ниско образована личност без можности во животот, без јазици и неснаодлив. Лути се на твоите, не мене.
Ne se vadi. Znaeme deka ima i gore maabetcii sto si dremuckaat bez rabota.Да не ти се ребрата јас гарантирам дека можеш гз да си каснеш преко јаја
Јас најмалку сум ти крива што си ниско образована личност без можности во животот, без јазици и неснаодлив. Лути се на твоите, не мене.
Vo Strumica i Kocani gi ima kolku sto sakas.Само валволин знае некој што се вратил од странство и тоа не некој, некои, множина.