Неисполнети ветувања...

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
ne sekogas ali cesto pati gi ispolnuvam

kolko tolko ispolnuvam ,sekako zavisi od moznostite vo toj moment

Ако веќе сум ветила, ќе си го исполнам!

Ретко ветувам,ама тоа што е ветено си го исполнувам. Секогаш си стојам на зборот. А кога знам дека нешто нема шанси да го исполнам,не ни ветувам, туку искрено и отворено си кажувам.

Ми се има случено да ветам нешто и да не го исполнам. Тоа сигурно дека не било зошто не сакам туку поради сплет на разни околности кои ме спречиле. Меѓутоа се трудам да најдам некое приближно слично решение кое ќе ме оправда за она што не сум го исполнила на некој начин.

Ako vetam nesto isto kako pred crkva da sum se vetil, duri i se mrazam na momenti poradi toa!Ama :toe:

Верувам дека на секој барем еднаш му се десило да вети нешто па после да не го исполни.Обично ветувам нешто кога знам дека се реални шансите да го исполнам тоа, значи не го кажувам туку така.Али сепак некад се дешава нешто да ми искрсне ненадејно и да ми го расипе ветувањето...Тогаш или го одложувам или се правдам....

Ретко се случува да не останам на зборот и тоа најчесто не по моја вина. Се трудам се што сум ветила да исполнам и ме нервира ако не успеам.Тогаш се трудам да надокнадам на било кој начин.

Секогаш ги исполнувам моите ветувања и гледам тоа побрзо да го сторам, секогаш се придржувам до ветувањето. А за другите незнам зашто обично не барам ветувања од луѓето, не барам да ми ветуваат незнам што истото се однесува и во врска со љубовта, обично ако очекувам ветување тоа го очекувам од личност на кој и верувам а ги има многу малку.

Во главно ги исполнувам ветувањата што ги давам. Ретко давам некое ветување ако не сум сигурна. Скоро секогаш употребувам можеби, ваљда и сл зборови, за да ме сватат дека не сум сигурна и да не го земаат тоа како ветување. Но ми се десило и кога не сум ги исполнила(но не за озбилни работи), тоа најчесто кога дадам ветување чисто за да откачам некого за нешто :)

многу ретко ветувам,но ако сум сигурен дека можам да завршам некоја работа и дека не ми претставува никаков проблем ондак без проблем ќе ветам,во спротивно најотворено кажувам дека тоа неможам да си го дозволам,чиста сметка дугачка љубов:chill:

Речиси секогаш сум ги исполнила дадените ветувања, но сепак ми се случило и да бидам спречена или пак некоја околност да биде таква да не можам да го исполнам ветувањето. Сепак, не би го направила тоа намерно - да не исполнам ветување што сум го дала, ама ете понекогаш и тоа се случува.:nesum:

se trudam da go ispolnam vetuvanjeto,kako sto znam i umeam,a ako ne mozam ke ja kazam vistinata zasto ne mozam.samo vistinata

Retko vetuvam, a koga vetam ispolnuvam...Sakam spontnost a ne vetuvanja osobeno ne vo ljubovta! Tie me ogranicuvaat:toe:

ДА да ми се има случено да потфрлам во овој поглед.Сум ветил и сум ја сјебал работата.Дали тоа било од временски фактор или пак од преголема психолошка здрканост ни ја незнам.Но едноставно неможам да кажам не.Обично ми се има случено да им ветам нешто на моите и да не го направам тоа.Зошто и како сето тоа си има некоја причина.Ова претежно се случуваше во полудите годни,кога паметот ми осцилираше ко мува без глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom