Need for Speed: The Run

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ти сакаш да ја играш пиратската игра преку Origin?:pos:

абе ја шо ја симнав 15 гига, се јадам оти сум ја симнувал, а не па да ја купувам, да фрлам пари за вакво срање
значи нема надеж дека ќе направат некоја барем приближно до Most Wanted или Underground :sleep:
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 00:55 ---
значи за DLC , пач и за онлајн мора да ја имаш легално купено :cautious: :гомце:

jackie-chan-meme.jpg

абе ја шо ја симнав 15 гига, се јадам оти сум ја симнувал, а не па да ја купувам, да фрлам пари за вакво срање
значи нема надеж дека ќе направат некоја барем приближно до Most Wanted или Underground :sleep:
значи за DLC , пач и за онлајн мора да ја имаш легално купено :cautious: :гомце:

jackie-chan-meme.jpg

Ti shto si misleshe? <3

Јас треба да ти ја поставам сликава, не ти.

jackie-chan-meme.jpg

Јас треба да ти ја поставам сликава, не ти.

jackie-chan-meme.jpg

шо се правете паметни, кога ја вчера ја симнав играта. прв пат ја играм, и ја значи треба се да знам
туку вие сакате фраерчиња да се правете

шо се правете паметни, кога ја вчера ја симнав играта. прв пат ја играм, и ја значи треба се да знам

јас не сум ја играл па знам:icon_lol:

Кој ти збори за играта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom