- Член од
- 13 август 2008
- Мислења
- 827
- Поени од реакции
- 101
на замунда нема уште а на пирате бај има две, едното од 6 гига, другото 14, кое работи да го симнам не знамMоже и да не ви работи таа од ThePirateBay.
Најсигурното го има на zamunda
на замунда нема уште а на пирате бај има две, едното од 6 гига, другото 14, кое работи да го симнам не знамMоже и да не ви работи таа од ThePirateBay.
Најсигурното го има на zamunda
Читај ги коментарите, и секогаш е подобро тоа што зафаќа повеќе.на замунда нема уште а на пирате бај има две, едното од 6 гига, другото 14, кое работи да го симнам не знам
Чекај нека излезе па ќе видиме...јас сеуште неможам да коментирам каква е зошто не сум ја играл. Може е глупа, а може и не. Да почекаме уште малку да излезе од Замунда.Што се брзате, невидено срање е играва според демото...
И да е иста како другите, не ми смета, само нека стаат други мапи (стази), добри коли, и интересна приказна (да не е како во Pro Street, него како во MW), добра графика, и доволно е да го испробам воланчево, одамна го немам играно.Што се брзате, невидено срање е играва според демото...
На аркада ќе го тестираш?Подобро симни ја Dirt 2,3,GRID,Shift 1 ако сакаш да го тестираш.И да е иста како другите, не ми смета, само нека стаат други мапи (стази), добри коли, и интересна приказна (да не е како во Pro Street, него како во MW), добра графика, и доволно е да го испробам воланчево, одамна го немам играно.
Плус NO CUSTOMIZATION!! Not againhttp://www.gametrailers.com/video/review-need-for/723916?
Кога возењето изгледа најинтересно во cut-scenes, тоа не е добар знак.
120 коли во NFS аркаден наслов...дочекавме да видиме и тоа.
Нема врска, во cut scenes изгледа добро оти соработуваа со холивудски режисер заборавив како му беше името, а играта 100% ќе биде поарна и од Pro Street, и од Hot Pursuit, и од Undercover.....http://www.gametrailers.com/video/review-need-for/723916?
Кога возењето изгледа најинтересно во cut-scenes, тоа не е добар знак.
120 коли во NFS аркаден наслов...дочекавме да видиме и тоа.