Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
klasen ke nemame daskalot v selo bil oti ne znam :S
so race brisimeГледај сунѓерот да не ти падне кога ќе ја бришеш таблата

Од Припеп да не си случајно.Имате женска сте оделе долго време и на крај ли најдовте со друга да одите и шо дека ќе ја ебеш јак си ? не си ич јак само идиот си бар раскинии и
Посветено е.

Не бе сестро златна не е моабетот дека е он јак тип него моабетот е што очигледно ти не му мешаш на него добро, пошто човек што си е задоволен од една личност што бара кај друга? тоа тие исто ко ти одиш во еден маркет и едноставно веќе не ти праи кејф немаат добри попусти зимаш одиш кај комшиите нивни. Така и он, не е задоволен од тебе и си нашол друга. Ништо страшно ај имаш пред тебе ехеееј колку ќе ги заебеш и ти други. Ништо страшно.Имате женска сте оделе долго време и на крај ли најдовте со друга да одите и шо дека ќе ја ебеш јак си ? не си ич јак само идиот си бар раскинии и
Посветено е.
Вака значи имам девојка една година можи и појче и пред две недели рековме ајде прв пат да пробаме како е мислам на секс, помина шо помина чудно малку ама океј беше. По неколку дена ми пиша на фб друго девојче се запознавме се видовме неколку дена и со неа незнам неможев да се воздржам и со неа работевме, инаку 16 години имам и незнам да и кажам на девојката или не нз шо да правам? Ај совет ако може и без зафркавање![]()