Не станувам без кафе!

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Јас станувам без кафе, ама не функционирам без него:) Сабајлево морав малку порано да отидам во школо, па затоа се напив едно од бифе, а сега пред часови, откако завршив работа си отидов на уште едно кафе.
Е сега се чувствувам комплетно:)

Сака некој кафе?:)

Пијам несс моментално зошто нема турско... ај хејт ит вен дер ис ноу туркиш кофи ин д хаус!

Јас си го сварив моето турско благо со млеко и сеа си ја палам првата цигара :pipi:
Абе мераци...

Со сите маки ќе се пробудам без кафе, ама не функционирам додека не испијам едно убаво македонско :кафе: Еве и јас ќе ви праам друштво за
kafe.jpg

Моментално си пијам од најубавото според мене кафе Inkafe.

biogranbiocn$1151041.jpg

Јас ќе морам да напуштам ком,ме чека цигара во ходник благодарение на дискриминацијата кон нас од општеството.Срам да ви е и жал(дискриминатори) што на промаја палам цигара и држам кафе во рака како некое гревче :(

Јас ќе морам да напуштам ком,ме чека цигара во ходник благодарение на дискриминацијата кон нас од општеството.Срам да ви е и жал(дискриминатори) што на промаја палам цигара и држам кафе во рака како некое гревче :(

Земај бирото селисе во ходник брзо :smee:

Јас едно добри 8 години не станувам без кафе.Лоша навика за желдникот,сепак не бива,денот не се започнува без нес кафе.

Едноставно, без кафе не функционирам. Кога ќе дојдам на школо, едвај чекам голем да си земам од автомат кафее и после на мал одмор пак зошто тие мали чашки не ги задоволуваат моите потреби. И после школо секако, на асално кафе :)

Неможам да пијам кафе,некако одвратно ми е за пиење.Се уште не можам да поверувам дека порано пиев по 2-3 шолји кафе во ден:jaj:Ако се напијам некогаш ке се напијам капучино,али многу ретко:nesum:

Идам и јас по кафе, заборавив како тоа вкусува наутро... ипак нема откажување :)

па не е само за сабајле ја никад не пијам на сабајле поручек ми е поубаво :)

ja уште не си пиев :( сеа го пратив брат ми до продавница :) мене па навечер ми е најубаво, иако ич не ми влијае врз спиењето :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom