Не станувам без кафе!

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Што е ова со форумов, се некој глупи теми искачаат:
Колку пати пиеш кафе?
Колку саата спиеш?, уште ваква тема ни фали; Колку пати на ден идете у WC?
Што се случува стварно незнам, дали е од топлово ама на форумов у последно време искачаат глупи теми.

Те фати некој в гуша за да пишиш на темава ?

Ако не ти се свига не коментирај ... има кој да му ја мисли дали треба да постои темава или не

Најнормално прашање е поставено на темава , ништо глупаво :P

Па еднаш до два пати најмногу :) не пијам премногу

Бидејки темава се сведе на прости заклучоци за тоа колку пати на ден пиеме кафе, а истовремено има форумов има 100 теми кои се поврзани со кафето, поради тоа темиве ги спојувам и бујрум диксусијата за кафете продужава тука.

..кад ќе ми текне пием ...инаку оцабајле ја не можам без вода а не без кафе...ако станем и немам некоја раб. одма кафе со кекс :pipi:..ама ако треба да идем негде..мрза ме фаќа:toe:

дневно морам да испијам минимум едно кафе ,а дали тоа ке биде од сабајле или поручек оставам на околностите во кои преживувам тој ден :)

:kafe:Porano mislev deka od kafeto se rasonuvam...veke ne. Sekoe sabajle za pred rabota me budi mirisot na kafeto(majka mi sto mi go svarila), ama go pijam od navika. Sakam da kazam mozam i bez nego.

P.S. Sega na odmor koga bev vo turcija poso tamu nema kafe kao sto treba...piev Turski caj- ZAKON!!! Za dve minuti sum rasoneta, ko nova sum...:pipi:

Кога бев втора смена, денот го започнував со кафе и ладна Coca-Cola...А кога бев прва само гледав како повеќе да поспијам, кој тогаш му ја мисли на кафе бе :)

Денот ми почнува со еден сок а после тоа иде, серазбира, кафе. Без тоа не ми тргнува денот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom