Не јадете мајонез!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време се јадам со мајонезз... хмм.. немам некои проблеми баш.. ај баш ќе престанам да јадам ако можам да видам дали има некоја разликаа...:helou:

Хах. Секојдневно јадам. Со фаст фуд.
Не се замарам со исхраната многу. Jaдам се` што ми е слатко.

Fuck all of you мајонез haters. :nenene:

Се согласувам со тебе..
Го јадам често Fast Food ,Slow Food ,секако и немам проблем со него ( да чукнам во дрво)
Немам никаков проблем со тежина или со други работи предизвикани од мајонезот..(барем до сега ,.нели )
Уствари и ја не се замарам со исхраната јадам све и сфашта(освен некои Меса :vozbud:) и немам гајле така да тоа е мојот одговор на темава :helou:

јадам мајонез ама многу ретко, само кога одам во фаст фуд, не ми е убав сендвичот без мајонез, а инаку онака во јадење не практикувам, порано јадев повеќе но не заприметив некоја поголема потешкотија освен -ДА тоа што се појавуваат повеќе мозолчиња од мајонезот е факт

кај мене многу негативно влијае мајонезот, се нафралам по малце на лицете затоа и не го јадам и моите не го купуваат може да се направи мал исклучок да јадам мајонес од 7мица......

мене ми е супер мајонезот :toe: не го користам секојдневно и си немам никакви проблеми!можеби само ако го користите нон стоп предизвикува проблеми! :toe:

Кога бев помала јадев како и сите дома. Подоцна мајка ми најде рецепт за мајонез...нешто беше неколку жолтки од јајце...и мислам дека останатото се беше зејтин...леее од тогаш ми се гади од мајонезоооттт не го поднесувааам!!! Бљак!!!!!
А и не е здрав ич...ама ИЧ нема нешто..што 2-3 жолтки од јајце се добри за здравје со 100 кг зејтин? не фала!:pipi:

doma ima BLOCK na majonezot no nadvor go jadam samo so FAST FOOD

Јадам и тоа многу.Во последно ама ни малку не ми е гајле за тоа дека ова јадење штетело она јадење штетело, ама ич

Веќе 12 години сум "чист" од мајонез:smir: не ни мислам да го прекинувам тоа

освен со нејзиното божество руска салата мајонезот е целосно исфрлен од мојата исхрана

па не јадам мајонез, јадам замена за тоа, не знам дали ги има тука ама татко ми од германија ми донесува, поточно там ги викат додаток за салата исто бело како мајонез, ама во 100гр наместо 700Kcal има 270... има разлика нели.. а во вкусот разликата е шо овоа е малце по киселко и многу лесно, тоест не е мрсно .... а мајонез не јадам хелманс томи... оти ми ја мрсат кожата... така да углавно се согласувам.. не е здраво секој ден ама чат пат... ок е

се исчистив од мајо ама ете го пак во мојот фрижидер и неможам а да не го комзумирам особено денес
:(:(:(:(

Temava ja otvoram so cel da gi sobereme na edno mesto site negativni iskustva od ova najshtetno jadenje na deneshnicava. Veke 2 meseci nemam ni mirsinato a od pred mesec dena doma e i celosnono baniran majonezot. Sega ja nemam ni bolkata vo zeludnik ni aknite po grb, so dvete se macham nekolku godini da najdam reshenie, eden kup pari za lekarstva, kozmetiki ili dieti za zeludnikot ama dzabe.
LUGE KOLKU I DA VI IZGLEDA VKUSNO NEMOJTE DA UPOTREBUVATE!
Jas i lani probuvav da ne upotrbuvam na nekolku pati ama ochekuvav rezultati za nedela dena, nemashe i si prodolziv pak. E sega veke nikogash nikogash nema da jadam pak.:majmun8:

Не јади бурек..:smir:

Мајоне у неделата јадам по еднчка на ништо не ми е од него:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom