Jas ne znam sto e ova so nasive sluzbi za patista isto i so gradskite komunalni pretprijatija postojano se zalat gi iznenadil snegot!!!
Pa majka mu stara snegot padna vo JANUARI!!!!EJJJJJ JANUARI a ne AVGUST mesec pa da ne iznenadi!!!!
Nasive sluzbi sekogas se iznenadeni sto i da se sluci kako teski debili ne im e sram da kazat na mediumete deka bile iznenadeni e pa jas bi gi iznenadil niv so na primer neuplakjanje na plati se dodeka tie se iznenaduvaat od snegovite vo JANUARI.
SRAMOTA e ova sto se slucuva so nasite iznenadeni komunalci i patni sluzbi i mislam deka samo kaj nas e vakva situacijata so neproodni patista i neiscisteni ulici.Toa e samo uste eden pokazatel za prilikite odnosno neprilikite vo koi sme zapadnati vo ovie 18 godini na opste propagjanje.
SRAMOTA!!!!
Абе ај шо е јануари па не требит да не изненадит и ај шо пред прашалник празно место не се остават, ама местово на темава ме ранит...политика и вести бе...
Уф како ме изненади. Не очекував во јануари да заврне снег. Ама гледам властиве не ги изненади. Низ градов Ск истуриа снег. А за Шапка би требало се да биде во ред али тешко се викендов зашто наврна многу. Барем јас така мислам.
Шо да баталам политика ти си ја акнал темава овдека а то дал се ојт на Шапка врска немат со темава.Насловов ти е дали не изненадил снегов, а првиов пост дал се ојт на Шапка. :pop:
Со оглед на проодноста на улиците и магистралите,интитуциите и лицата задолжени за нивно одржување одлично си ја завршиле работата овојпат,за разлика од некои недалечни времиња кога снегот не парализира сите.
па кај нас е традиција снег у јануари да ги изненадува службите задолжени за чистење на патиштата мене лично ќе ме изненадеше ако беа спремни за да го исчистат снегот види богати кај се видело и чуло у јануари снег да паѓа цццццццц
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.