Не изненади ли снегот ?

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.645
Поени од реакции
27.609
btw,
Дали некој знае каква е проодноста до Шапка ?

Jas ne znam sto e ova so nasive sluzbi za patista isto i so gradskite komunalni pretprijatija postojano se zalat gi iznenadil snegot!!!
Pa majka mu stara snegot padna vo JANUARI!!!!EJJJJJ JANUARI a ne AVGUST mesec pa da ne iznenadi!!!!
Nasive sluzbi sekogas se iznenadeni sto i da se sluci kako teski debili ne im e sram da kazat na mediumete deka bile iznenadeni e pa jas bi gi iznenadil niv so na primer neuplakjanje na plati se dodeka tie se iznenaduvaat od snegovite vo JANUARI.
SRAMOTA e ova sto se slucuva so nasite iznenadeni komunalci i patni sluzbi i mislam deka samo kaj nas e vakva situacijata so neproodni patista i neiscisteni ulici.Toa e samo uste eden pokazatel za prilikite odnosno neprilikite vo koi sme zapadnati vo ovie 18 godini na opste propagjanje.
SRAMOTA!!!! :tapp: :tapp: :tapp:

Абе ај шо е јануари па не требит да не изненадит и ај шо пред прашалник празно место не се остават, ама местово на темава ме ранит...политика и вести бе...:tapp:

Абе батали политика пчелке, кажи ми дали се иде на Шапка.

Уф како ме изненади. Не очекував во јануари да заврне снег. Ама гледам властиве не ги изненади. Низ градов Ск истуриа снег. А за Шапка би требало се да биде во ред али тешко се викендов зашто наврна многу. Барем јас така мислам.

Абе батали политика пчелке, кажи ми дали се иде на Шапка.

Шо да баталам политика ти си ја акнал темава овдека а то дал се ојт на Шапка врска немат со темава.Насловов ти е дали не изненадил снегов, а првиов пост дал се ојт на Шапка. :pop:

Со оглед на проодноста на улиците и магистралите,интитуциите и лицата задолжени за нивно одржување одлично си ја завршиле работата овојпат,за разлика од некои недалечни времиња кога снегот не парализира сите.

Вчера на вести од „улици и патишта“ изјавуваат као „не е алармантна“ ситуацијата со снегот, денес, сите улици закочени од снегот...

Уствари шо, чекаат прво да падне цел снег, не ќе кружат сто пати низ градот да арчат сол за џабе...!!!

нема зошто да сме изнененадени ЗИМА е

па кај нас е традиција снег у јануари да ги изненадува службите задолжени за чистење на патиштата мене лично ќе ме изненадеше ако беа спремни за да го исчистат снегот види богати кај се видело и чуло у јануари снег да паѓа цццццццц:toe:

ај препорачајте од каде да купам торта. од кај сте биле најзадоволни?

Како ме изненади снегов што не можам асален снешко да си направам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom