Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шансите се дека е бугарка. Во Амстердам ги има бааги што го работат тоа
бКога го слушнав тоа НЕ БЕЕЕ афтомацки почна да ми се дига, а бидејќи бугарскиот на бугарките ми е најјебозовен јазик мора да заклучиме дека е Бугарка.
Case closed, затварај тема.
Одвај како да чекаат еј ваква некоја информација за курва или спонзоруша. Наместо да земат позиција која им доликува на машки пол заштита (ко што прават сите народи) овие нашиве први се да се испуцаат.И сеа ќе излезе дека не била македонка и на сите македонски мажи ќе им биде криво.
Разбира се, всички сте прави. Нјама как да различиш "б'лгарка" от "македонка" заштото е едно и с'што!
Разбира се, всички сте прави. Нјама как да различиш "б'лгарка" от "македонка" заштото е едно и с'што!
Абе ти как ме разбираш без преводач, сигурно си вундеркинд! Или носиш примерно типичното македонско име "Георги Иванов" както се казва половин Б'лгарија!Денот кога јас и ти ке бидеме исти, ке биде денот кога ке си ставам јаже на врат. Ајт у пизду матер сега, курвинска нацијо.