Не бееее, македонка во Red Light District

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
А кога ќе дојдат тука одма прикаска дека биле секретарки имале фризерски салон,приватна фирам ти реков ми рече.А кога ќе се дознае вистината ќе им го скршиш филмот.

Wow ne sum bil edinstveniot koj primetil,uste vcera vecerta go gledav na 9gag ali ne mi se vide tolku vazno kolku za tema.
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 22:47 ---
Не беее и банана се со македонски нагласок а?

А тоа оф корс из егзтра ... форрр биитинг анд д банана...

Ај, ќе ви текне :)

Druze se poznavat, kako ja fati panika koga pocna da ja prasvit ala kiko ringla,toa samo go prajt nekoj od Makedonija.

Е сеа ми ја скршивте сликата за македонките...
Ја мислев македонките се поштени, од к*р бегаат како вампир од лук, дека на сите прв пат им е во брак...
Сеа од коа го откривте овој за мене зачудувачки факт сум тотално скршен и нема веќе смисла мојот живот...

pauleau 58 minutes ago
American tourists in Amsterdam are so fucking annoying. It are always these edgy college shits that think they are the baddest motherfucker in the world for visiting a town with hookers and decriminalized drugs without mom and dad being around. I wish someone noticed that weasel secretly filming. A video of him flying into the canal would have been truly funny to watch, not this lame shit.

Овие у ред лајт се осигурани,башка плави картони примаат,и пријавени се..Стаж им тече..
Шо мислите вие,непријавени се,без канцеларија,како оние пред мрт што се мрзнат на -20?
Ееех,далеко е Амстердам....Рече мишелина,додека купуваше ефтино тобако у продавничето до холидеј ин..

Незнам, мене ми е многу интересна не ја осудувам ич од каде и да е :D

нека не се враќа
Да не мислиш дека со таа плата што ја зема ќе и текне да се врати во Македонија (ако е од Македонија, а повеќе ми личи на Русинка по Англискиот).

Да не мислиш дека со таа плата што ја зема ќе и текне да се врати во Македонија (ако е од Македонија, а повеќе ми личи на Русинка по Англискиот).

Тогаш Ѓоко на што ти личеше, на азербејџанец?

А дома ја лаже мајка и дека работи као чистачка за 9 евра саат :)

А дома ја лаже мајка и дека работи као чистачка за 9 евра саат :)

Она да ти зимала 50 за пола саат. Леле сега кога ќе види мајка и колку заработува а не праќа дома сметки да се платат....

Од кај па ти знаеш колкава плата зема?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom