NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
леле дури сеа глеам дека има nba на сител.ццц

ivan1real напиша:
леле дури сеа глеам дека има nba на сител.ццц

И ја исто haaa:

Ова ко за Бундеслига, не знаев дека има на Алсат. toae:Али сеа ќе се глеа коа ќе можам. Малце глеав Детроит-Чикаго.:helou:

Абе, да не знајте како ќе е драфтот догодина, кој како ќе имат бројче?

San Antonio ke bide noviot sampion, iako ke ima mali problemi so Feniks, bidejki so niv nikogas ne se znae, ako otkacat ke bide loso za ostanatite timovi

Ги заборави Далас, Лејкерс и Мајами друже. Никогаш не збори пред рука обавезно грешиш така :)

Jacon Kid, ја одбил понудата од Lakers!!! Шупак!
А така ќе беа шампиони 100%, вака ке треба да се потрудат малку повеќе, ама и тоа ќе биде!

Кои се вашите фаворити за во PLAY-OFF?
Кои тимови мислите дека ќе влезат во PLAY-OFF???

Хмммм чудна сезона е ова. Мислам дека ако и оваа сезона не освојат Далас, 100% ќе се раздвои тимот ќе се праи нов. Ама ќе освојат:)

А мои фаворити се Картер и Кид :)

Владимир Радмановиќ казнет од Лејкерси

Прочитав сабајле дека го казниле со новчана казна од 500.000$ зашто се повредил возејќи сноуборд за време на ол стар викендот. Во поголемиот број од уговорите на НБА играчи стои дека не смеат да се бават со екстремни спортови во слободно време, што очигледно на Радмановиќ не му значело многу. Тој за ПРВ ПАТ стапнал на сноуборд, и веднаш се повредил. Сте виделе некогаш у живот сноубордер висок околу 210цм?

Fantom_oh напиша:
Абе, да не знајте како ќе е драфтот догодина, кој како ќе имат бројче?
Па на крај од сезона се одредува.Најслабиот тим од сезоната има најголеми шанси за да биде прв ама не се знае може и друг да се погоди.Тие што не влегле во плејофот се влечат со топчиња како за бараж кога се влече а останатите што влегле мислам дека зависи од тоа како завршиле.Шампионот обично е поседен.:wink:

Ja sum za L.A.Lakers i za najdobriot igrac vo momentov Kobe Bryant no 90% siguren sum deka Dalas ke osvojat titula. Videte gi samo kako igraat. Toj germanecot e nenormaln, koga saka si postignuva kos. Pozdrav

Вчера гледав Мајами-Детроит. Шек беше доминантен како во "старите денови". Дури имаше и 6 мошне атрактивни асистенции, и еднаш дури даде две слободни по ред што никако не е својствено за него! Никако не отпишувајте ги Мајами пред плеј оф-от!

Ja nikogas ne gi otpisuvam a inace denes na sitel vo 19.00 ke ima prenos to e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom