NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Gerard, procitaj gi prethodnite postovi. Jas navivam za Detroit i imav avatar Pistons ama posle prvata utakmica nesto zborevme so Gizo i zakluciv(me) deka Pistons izgubile poradi avatarot moj. Taka jas staviv avatar od Spurs za da tepaat Pistons narednata utakmica. Sepak, Spurs tepaa i vo vtorata i Gizo mi rece deka ne mi pali ova so avatarive. Sepak go zadrzav avatarot od Spurs i gledas se isplatese, izramnija Pistons.

SpAcE_c0wb0y напиша:
Gerard, procitaj gi prethodnite postovi. Jas navivam za Detroit i imav avatar Pistons ama posle prvata utakmica nesto zborevme so Gizo i zakluciv(me) deka Pistons izgubile poradi avatarot moj. Taka jas staviv avatar od Spurs za da tepaat Pistons narednata utakmica. Sepak, Spurs tepaa i vo vtorata i Gizo mi rece deka ne mi pali ova so avatarive. Sepak go zadrzav avatarot od Spurs i gledas se isplatese, izramnija Pistons.

Со мене збореше не со Гижо :wink:

Јеееееееее за Детроит, не го мењај аватарот :lol:

SpAcE_c0wb0y напиша:

:) знам..
те сафркавам.. не свати?

Така еден мој другар. Навиваше за Лидс и цела година го играше сингл.. од што немаше среќа да добие Лидс испадна од лига :D
Сеа ќе го враќа во пак во Премиер лига со тоа што ќе игра против него.

И јас сум за Детроит. Онака само за финалево колку да бидам за некој.. инаку Лејкерс! ..Коби

gerard напиша:
Така еден мој другар. Навиваше за Лидс и цела година го играше сингл.. од што немаше среќа да добие Лидс испадна од лига :D
Сеа ќе го враќа во пак во Премиер лига со тоа што ќе игра против него.

Истото ми се случи мене со Вест хем :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

значи вие сте криви што лидс и вест хем пропаднаа, засрамете се :D :D

Извини gerard што одлепив прееска. Го чувам аватарот од Спарси, немајте гајле.

Некој админ нека го избрише едниот од двата исти поста погоре.

SpAcE_c0wb0y напиша:
Извини gerard што одлепив прееска. Го чувам аватарот од Спарси, немајте гајле.

Некој админ нека го избрише едниот од двата исти поста погоре.

Уживај бате..

Да бе, заборавив дека лани на Кисс гледав. Штета што баш денес и утре сум во Скопје па не сум во можност да гледам. :cry:

Ајде Детроит! Ајде 3-2

Прва утакмица што ќе ја гледам во финалнава серија.. прва воопшто можеби оваа сезона. Од лани кога изгубија Лејкерси :(

Мислам дека ако Детроит ја земат вечер.. 99% се шампиони опет!

Па као тргнало..
Кој се сеќава лани на втора рунда Лејкерс-Спарс..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom