NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Nikojpat ne sum videl nekoj koj promasi tolku cisti sutevi, se utepaa siturajki ne mozee kos da dadat, da najdame nekoi deca od patot poubavo ke izigraat :)

Potato напиша:
Nikojpat ne sum videl nekoj koj promasi tolku cisti sutevi, se utepaa siturajki ne mozee kos da dadat, da najdame nekoi deca od patot poubavo ke izigraat :)

Kako be ene gi gi pogodija poslednite 2suta. i toj pred niv 3slobodni dobija :)
Ne mozam da gi razberam so ocekuvaja da postignat so sut oddaleku. Razbiram sparsi imaat jaka odbrana ama koga ne odi ne udiraj so glata v zid.

3ca igraci ( a i site 5 vo nekoi slucai ) na San Antonio bea sekogas okolu Lebron. Toj prekrasno gi proigruvase svoite soigraci koi promasuvaa od cisti pozicii. Mozete da go pogodite konecniot rezultat, zar ne ? :)

Епа темата ја затварам со оглед на тоа дека оваа Нба сезона заврши!За шпрекулации и слични работи ја имате темата Кошаркарски шпекулацииkluc

Епа по подолго време еве ја темата назад отклучена...

Почна новата НБА сезона во првото коло Хјустон го победи Лос Анџелес Лејкерс со 95-93 потоа Јута го совлада Голден Стејт со огромни 117-96 и Сан Антонио со 106-97 го совлада Портланд

За другите кола...утре...

Пријава за објавување на Нба резултати секое коло...:

Ајде нека се пријават оние кој сакаат секое НБА коло да известуваат за резултатите постигнати..пријавувањето истекува за 2 дена..

Пријава за објавување на Нба резултати секое коло...:

Ајде нека се пријават оние кој сакаат секое НБА коло да известуваат за резултатите постигнати..пријавувањето истекува за 2 дена..

Брат стави ме на листа ок:)

Резултати од вчерашните натпревари 2 ноември Детроит го совлада на Орландо со 116-92 , Шарлот го совлада на Милвоки со 102-99 , Индијана го совлада на Мајами со тесен резултат 87-85 , Торонто го совлада убедливо на Нју Џерси со 106-69 , Атланта го совлада на Далас со 101-94 , Кливленд го совлада Нју Јорк со 110-96 , Бостон го совлада на Вашингтон со 103-83
Нју Орлеанс го совлада на Портланд со 113-93 , Филаделфија го совлада на Чикаго со 96-85 , Сан Антонио го совлада Сакраменто со 96-80 , Лос Ангелес Лејкерс го совлада на Феникс со 119-98 и последната средба Лос Ангелес Клиперс ги совладаа на Голден Стејт со 120-114.

Ставај запирки или запишувај ги еден под друг, вака нема прегледност.

Инаку добар почеток на НБА сезоната, многу возбудливи дуели и многу изненадувања. Синоќа бев сведок на трилер натпревар помеѓу Феникс Санс и ЛА Лејкерс, одлична брза кошарка. Се играше отворено без одбрани за тоа говори и бројот на постигнати поени.

Знам Јове ова беше само за почеток од утре еден по друг ке ги ставам и се слагам со тебе добар почеток на новата сезона

Јове се пријавуваш за објавување резултати?

1.Скарфејс

Резултати од вчерашните натпревари 3 ноември

Њу Џерси ја совлада Филаделфија со 93-88

Орландо го совлада Вашингтон со 94-82

Индијана го совлада Мемфис со 121-111

Далас го совлада Сакраменто со 123-102

Хјустон го победи Портланд со 89-80

Милвоки го совлада Чикаго со 78-72

Јута издвојува победа против Голден Стејт со 133-110

scarface34 поради малиот број пријавени...

Ти ќе бидеш оној кој ке ги постира резултатите:)

Нема проблем со задоволство ке го правам тоа фала:)

nesum vo tek so slucuvanata vo NBA navivam za Lakers so napravija so zedoa koj igraci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom