NBA

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Член од
28 јануари 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Opa dali Cleveland poleka se vrakaat za borba za titula Detroit v Cleveland
2-1 ,na posledniot mec tepase Cleveland so 6 razlika 82-88.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Ma kakov Clevlend? Detroit ke bide sampion.... taj Prince e naj dobar igrac vo celiot playoff

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
епа добра утакмица...само 1во полувреме гледав ми се спиеше неможев да издржам. ЛеБрон како и по навика ги шина не можеа да го држат, едно време имаја доста голема разлика но Детроит со серија од неколку поени се вратија во игра. Во второ полувреме гледам многу нешто не се променило па имаме ties series цвајн цвајн...а да гледам и овај ''малиот'' Gibson се изнаиграл...

pozdraFFF....

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Во 2 сатот вечер на сител се гледеме гого Леброн :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Уште оваа недела сум зафатен....неможам информации да давам...многу многу така да гледајте да објавувате резултати:)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
iLe напиша:
Во 2 сатот вечер на сител се гледеме гого Леброн :)
Ile ноу дисреспекТ ама шо ќе гледаш вечер во 2 на сител???
Кливленд - Детроит играа сабалјево имаш во кратки црти од мене горе пост за утакмицата шо како беше. :)

вечер е СА - Јута ама изгледа нема да ја даваат еве ти од сител програма

02:15​
Но лимитс - Забавна емисија (реприза) :pos2::pos2::pos2: :smir:

како и да е вечер ќе се види како и шо ќе биде со Јута
на Спортиталија или на ESPN :) ќе ја даваат...

Член од
31 март 2007
Мислења
66
Поени од реакции
0
Detroit e siguren sampion.Nema sto najaki se sezonava.

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
convict напиша:

Aко се лажеме најдобри.

SAS ќе бидат шампиони100%
И тоа едно 4-2 мин во финале :baeh:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Spurs ќе се шампиони, нема кој да ги запре 1 000 000 %

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Вечер во 2 сатот игре финалето на запад
3 : 1 e za Сан Антонио
2 часот Сан Антонио - Јута (петта средба)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
ајде Била ко има работа еве јас ќе му ја земам улогата известувач за рез. од НБА :)

Епа вака, утрово се одигра 5 дуел од серијата помеѓу Јута и СА. Иако после 4 утакмица се чинеше дека Јута се враќа во игра сепак СА ја покажа својата сила и се прикажа во најдобро издание. Тројцата мускетари :) Данкан, Ману и Паркер според мене најдоброто трио во Нба ја превзедоа контролата во свои раца и ги решија сите дилеми уште во 5 натпревар. резултатот утрово беше 109-84 за СА, најдобри стрелци Паркер и Данкан по 21поен и Ману 12 но играше само 21 мин. така да еве се потврдува мојата прогноза дека СА оваа година ќе го освојат НБА шампионатот.

Г

Грејвдигер

Гостин
convict напиша:
не биди толку сигурен... и ја така велев пред 2 утакмици, ама нисто од тоа... ае сега на домашен терен ке видаме што ке направат следната утакмица :basket:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Deneska sabajle vo 02:00 po nase vreme ke se odigra natprevarot pomegu Detroit v Cleveland na teren na Detroit, i mislam deka Cleveland ke tepaat.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Како изигра Леброн еј ме воодушеви секоја чест за него тотално го извади целиот тим на негов грб.Во продолженијата сите кошеви на кливленд беа од негова страна,не навивам за кливленд ама што е добро изиграно мора да се признае.Секоја чест за овој играч.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Лејдис енд Џентлмен I present KiiiiiiiiiiNg James!!!!!

Па изигра не добрo, не супер, изигра ЅВЕРСКИ!!!
само ''48'' поени
ај шо постигна 48 се случувало и на други натпревари, ама видете го овај ФАКТ ги постигна последните 25 поени во својата екипа!!!! Тоа досега јас не сум го видел...Или по наше шо би се рекло САМ ГИ РЕШИ!

Утакмицата беше доста неизвесна имаше преку 20 промени на резултатот, ама пресуден беше играчот од екстра класа кој им фалеше на Детроит а Кливленд го има Кралот Џејмс. Можат што сакаат да велат себичен не е константен, премногу е форсиран, ама после ова мислам дека му ги затвори устите на критичарите. После ова сакам да видам уште една добра партија на ЛеБрон па да ги видиме конечно Кливленд во едно НБА финале.

А да и за резултатот да известам
Детроит - Кливленд 107:109 после две продолженија...

:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom