NBA

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
И јас сум за Кливленд не дека го обожавам Џејмс, туку заради тоа што Спрс се најстариот, најдосадниот, нмајгрдиот тим, најгрдиот дрес...се им е одвратно...

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Се надевам вечер ќе биде густ натпреварот,мрзам кога еден тим ќе се одлепи од другиот со многу кошеви разлика не е интересно да се гледа.Мерак ми направи предпоследната утакмица од дуелот Кливлент-Детроит коа играа две продолженија,се надевам и вечерашнава ќе биде нешто во тој стил.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Сан Антонио ке бидат шампиони имаат покомплетна екипа додека кливледнд само Леброн ако го чуват добро и крај за кливленд то е то ..

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
iLe напиша:
Сан Антонио ке бидат шампиони имаат покомплетна екипа додека кливледнд само Леброн ако го чуват добро и крај за кливленд то е то ..

Не се знае. ЛеБрон е:zver: ако му иде, ајт ЧАО за Спарс!

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Клинвенд е шампион. Кога клинвенд успеја да ги победи најдобрите детроит пистонс мислам дека сан антонио не им е сериозен конкурент.

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Aleee напиша:
Samo Brus Bowen e spasot za James, ke go sredi, vecer zapocnuva finaleto, pa ke vidime sto ke bide
ауууу неможам да се сложам со тебе, јес да е добар Брус за одбрана ама LeBron си е LeBron. Ќе дознаеме за помалку од 3 саати ;)

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ja navivam za klivlend najvise poradi James,kakov MJ LJ e sea glaven

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
85-76 Сан Антонио дојде до првата победа во финалната серија од овогодинешниот плејоф совладувајќи го Кливленд!
Тим Данкан со учинок од 24 поени и 13 скока и Тони Паркер со 27 поени беа најдобри од кај Спарси...додека оа Кливленд Гибсон со 17 поени беше најдобар...додека Џејмс потфрли:)

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
У принцип, мислам дека многу повеќе Сан Антонио одигра челична одбрана одколку што Леброн потфрли! Го удвојуваа, утројуваа, што ти не, а момциве околу Леброн не успеваа да погодуваат од отворени шутеви. Единствено Дру Гуден одигра пристоен меч, другите играа под своите можности.
Оската Данкан-Паркер-Џинобили е у одлична форма, ке биде тешко и во следниот меч Кливленд и да се доближи до победа.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
iako sum za cleveland u finale sepak mislam deka San Antonio ke stane sampion zosto imaat bolje tim i po uigran taka da cleveland ne moze so dvajca da im parira ali da vidime moze ke iznenadat kako so gi iznenadia detroit

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ќе видиме како ќе иде. Има уште шест меча за играње!

Ја сум за Кливленд!

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Како што казав и претходно сан антонио победи , ако се чува добро леброн како што беше во овој меч Сан Антонио мозат убедливо да си ја замат титулата.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Искрено да збориме Сан Антонио има подобри играчи Џинобили-Данкан-Паркер пеколна тројка...иако сакам Кливленд да освои тешко мн тешко сега гледам дека сите од Сан Антонио се во форма постигнуваат над 15 поени посебно Паркер Џинобили и Данкан се разбира...
Леброн Џејмс неможе сам да игра цело време...Гибсон и Гуден му помагаат ама не е тоа тоа Данкан и компанија се подобри и поискусни...
Да не зборам пред време ама мислам дека тешко Кливленд да освои дури сега гледам тешко мн тешко!!!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе вака се збореше и со Детроит! Луѓе, се играат седум мечеви, не е ништо решено! И 3-0 да е, ако се победи четири пати по ред .......:pehar:

Kajgana Shop

На врв Bottom