НБА сезона 2022/2023

• Креатор на темата Креатор на темата BigMac
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koj ke go cuva na Durant ? Kawhi ili ciglarot ? Ili dvajcata zaedno ? pogolem e 7 santimi od Kawhi, a od ciglarot 17.
PJ Tucker 3 glavi bese ponizok od Durant pa dushata mu ja izvadi i dovolno go uspori za da mozat Milwaukee da pominat ponataka, ne e Durant kompletno unguardable pa ajde sega site timovi strav u koski ke mu imaat.

Ima dovolno igraci Klipers za da rotira, ke vidime kolku ke se uspesni samo.

Дејвис пак се повреди…
Принцеза стаклена, поголем балетан од овој последните 10 години едноставно НЕМА. Штета за тимот.

PJ Tucker 3 glavi bese ponizok od Durant pa dushata mu ja izvadi i dovolno go uspori za da mozat Milwaukee da pominat ponataka, ne e Durant kompletno unguardable pa ajde sega site timovi strav u koski ke mu imaat.

Ima dovolno igraci Klipers za da rotira, ke vidime kolku ke se uspesni samo.
Тогаш Дјурант практично на грб ја носеше цела екипа, напад одбрана играше по 42 минути, нормално е да се замори и да не нагазеше линија при шут за три во 7 натпревар Бакси и Такер ќе гледаа финале ама од дома на ТВ.
Ете толку можеше Такер да го успори за да не оди понатака. ;) 2 сантима фалеа.

Сега го нема повредениот Харден за соиграч туку здравите ЦП3, Букер и Ејтон, не мора сам сè да игра и кој и да го чува или ако го удвојуваат нема да си поминат така весело и среќно. Човекот е машина.

ЕДИТ:

Морант е повреден ,тешко дека ќе игра следна утакмица.
Лејкерс со брејк 0-1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom