Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дурант без Кари ти е ко @izimanisnajper без лоша прогноза. Едноставно неможат едно без друго
Не се знае ништо се е отворено, Каваи е играчиште знае да игра во плеј офф,изненади и Вестбрук во одбрана топ изигра.E ako izgubija edna utakmica, moze Klipersi ke im zemat uste edna i toa e se.
Samo labavo serijata e 4-1 ili 4-2 za Feniks.
Штета што го проколна изгледа Поп да не виде здрава сезона откако ги напушти Спарс.Какво играчиште е Кавај![]()
@izimanisnajper колку пари да спремам да товариме на следната Феникс да ја добие 100к ќе завршат ли работа. Добра е и со Мемфис 1 да се врзе само да видиме дали Морант ќе игра
И пред да го трејдаат СА цела сезона не играше поради повредата во плејофот против Вориорс и од тогаш неможе да изигра повеќе од 50-тина натпревари по сезона.Штета што го проколна изгледа Поп да не виде здрава сезона откако ги напушти Спарс.
Таа повреда беше баш кога имаа дуел СА со Голден правата утакмица кога водеа 20+ разлика се повреди Каваи па ја свертеа Голден,да останеше да не се повредеше друга ќе беше песната.И пред да го трејдаат СА цела сезона не играше поради повредата во плејофот против Вориорс и од тогаш неможе да изигра повеќе од 50-тина натпревари по сезона.
Оваа година конечно делува здрав и играше во back to back утакмици.
Де бе мене ми е криво дека замина затоа гомна јадамИ пред да го трејдаат СА цела сезона не играше поради повредата во плејофот против Вориорс и од тогаш неможе да изигра повеќе од 50-тина натпревари по сезона.
Оваа година конечно делува здрав и играше во back to back утакмици.
Тој копукот од Грузија му еба матер. Му ебам фацата издркана.Таа повреда беше баш кога имаа дуел СА со Голден правата утакмица кога водеа 20+ разлика се повреди Каваи па ја свертеа Голден,да останеше да не се повредеше друга ќе беше песната.
![]()
Kawhi Leonard Gets Ankle Re-Injured By Zaza Pachulia | May 14, 2017 | Spurs vs Warriors
Like & subscribeThe Georgian center places his feet under the Klaw and injures Kawhi who has to leave the game.youtu.be