НБА сезона 2022/2023

• Креатор на темата Креатор на темата BigMac
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море дајте го у Денвер
Во Денвер се чека Донкара(дај им го Мареј и Портер) летово да побара трејд и со Јокич во комбо и да го задржат костурот на екипата би биле страшни и не гледам кој би можел да ги добие во ПО освен Милвоки да потпише некој како Лилард и со гркот па да им бидат закана.

Ке мора Милвоки Холидеј и Портис да ги даде, затоа што тие двајца ја изедначуваат платата која ја зима Лилард. Би имале страшна надворешна линија Гркот-Крис-Лилард. За Денвер и Дончиќ мислам дека ке се сложуваат добро заедно со Јокиќ, ама ке мора и некој на ветерански договор да доведат.

Ке мора Милвоки Холидеј и Портис да ги даде, затоа што тие двајца ја изедначуваат платата која ја зима Лилард. Би имале страшна надворешна линија Гркот-Крис-Лилард. За Денвер и Дончиќ мислам дека ке се сложуваат добро заедно со Јокиќ, ама ке мора и некој на ветерански договор да доведат.
Милвоки имаат и избор на пикови така да најдобра опција за Лилард е таа,мислам дека и Милвоки ќе бидат желни за трејд,со носење на Лилард во екипата гркот продолжува договор сигурно.

Милвоки имаат и избор на пикови така да најдобра опција за Лилард е таа,мислам дека и Милвоки ќе бидат желни за трејд,со носење на Лилард во екипата гркот продолжува договор сигурно.
Ако заврши таму не гледам екипа која може да ги добие во 7 натпревари, Гркот, Лилјакот и Лопез (под кош) + Мидлтон во екипа ако остане крај на програмата. Јебеш ти и Феникс и ГСВ.

Денвер тешко дека ќе оди пошто тие дилајли имаат намера да му даваат договор на дилајлата што ја донесоа на полусезона и што практично ги кошташе да НЕ влезат во плејоф.

п.с. Криво ми е за него како играч пошто од една глупа екипа би дошол во друга глупа екипа инаку мој Њујорк има асети да трејда за него, само му треба друг играч освен Брансон за да брка титула.

Zavisi Baksi koi igraci bi gi dale za Lillard...
Holidej ili Middlton eden od niv mora da dadat i uste nekoj od Lopez ili Portis eden od niv, i uste nekoj pik za da go dobijat Lillard.

Дека ако направи трејд има инстант титула да земи исто како Харден, Џорџ и компанија

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Na leto Embid ako igra na svetskoto za Francija ke bidat mnogu jaki.
Pod kosh Embid, Gobert i Wembanyama :vozbud:
Gobert 216 Wembanyama 220 Embid 213 :popce: i Poirer 213, plus Furnier,Batum,Ntkilina, De Colo, Yabusele ako go izvadat toj sostav ke ja pobedat na Amerika.

Поголем плачко од Ембид од дамна немам видено.....да молиш јавно за МВП.....срамота.

Сега ќе му ја дадат и никад више, кога ќе почне другата сезона циганската, да плаче по медиуми више никој нема да го сфати сериозно.

МВП со најдобриот асистент у екипа, башка и самиот Харден беше у поширок список за МВП....

So onaa visina i race avtomatski jak e i pod kosh, samo uste snaga da stavi.
Автоматски споено мислење:

226cm e visok, na naredniot draft ova leto ke bide izbran kako prv pik...
Ponarednata sezona verojatno i Broni ke se pojavi vo ligata.

Последно уредено:
So onaa visina i race avtomatski jak e i pod kosh, samo uste snaga da stavi.
Автоматски споено мислење:

226cm e visok, na naredniot draft ova leto ke bide izbran kako prv pik...
Ponarednata sezona verojatno i Broni ke se pojavi vo ligata.
Wemby без разлика кој и да го избере на драфтот во НБА нема да го играат на позиција центар.
Луѓето што работат со него не сакаат да му ја зголемат мускулната маса за да не му ги оптеретат нозете и колената со цел да остане здрав.
Неспорен е талентот но со таа висина најголем проблем и предизвик ќе биде да го зачуваат фит и здрав.

Не знам кај да пишам зашо нема тема, го гледате ли овој срам МЗТ вс Цибона? :ROFLMAO: Понаместена утакмица немам видено во животот, ебате и лига и све.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom