Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Денвер се чека Донкара(дај им го Мареј и Портер) летово да побара трејд и со Јокич во комбо и да го задржат костурот на екипата би биле страшни и не гледам кој би можел да ги добие во ПО освен Милвоки да потпише некој како Лилард и со гркот па да им бидат закана.Море дајте го у Денвер
Милвоки имаат и избор на пикови така да најдобра опција за Лилард е таа,мислам дека и Милвоки ќе бидат желни за трејд,со носење на Лилард во екипата гркот продолжува договор сигурно.Ке мора Милвоки Холидеј и Портис да ги даде, затоа што тие двајца ја изедначуваат платата која ја зима Лилард. Би имале страшна надворешна линија Гркот-Крис-Лилард. За Денвер и Дончиќ мислам дека ке се сложуваат добро заедно со Јокиќ, ама ке мора и некој на ветерански договор да доведат.
Ако заврши таму не гледам екипа која може да ги добие во 7 натпревари, Гркот, Лилјакот и Лопез (под кош) + Мидлтон во екипа ако остане крај на програмата. Јебеш ти и Феникс и ГСВ.Милвоки имаат и избор на пикови така да најдобра опција за Лилард е таа,мислам дека и Милвоки ќе бидат желни за трејд,со носење на Лилард во екипата гркот продолжува договор сигурно.
Wemby игра се освен под кош.Na leto Embid ako igra na svetskoto za Francija ke bidat mnogu jaki.
Pod kosh Embid, Gobert i Wembanyama
Gobert 216 Wembanyama 220 Embid 213i Poirer 213, plus Furnier,Batum,Ntkilina, De Colo, Yabusele ako go izvadat toj sostav ke ja pobedat na Amerika.
Wemby без разлика кој и да го избере на драфтот во НБА нема да го играат на позиција центар.So onaa visina i race avtomatski jak e i pod kosh, samo uste snaga da stavi.
Автоматски споено мислење:
226cm e visok, na naredniot draft ova leto ke bide izbran kako prv pik...
Ponarednata sezona verojatno i Broni ke se pojavi vo ligata.