- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.651
- Поени од реакции
- 119.900
Лошо тргнаа па нагло паднаа.![]()
#Брука
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лошо тргнаа па нагло паднаа.![]()
#Брука
back-to-back mvp е чоек шо е центар и води топкапрв меч што го изгледав од серијава беше вчера и мој заклучок е, ако му тргне на Тејтум, толку е за Хит. Колку ме нервира она копилено Адебајо ејјј, зима он ќе ми води топка на 250 цм висина, глупак. Многу мразам такви преценети воздигнати идиоти што мислат дека се центри. Да, модерна кошарка доаѓа и Таунс го прави истово, ама затоа игра у Минесота уште, дека е преценет. Хорфорд е еден од последните центри што играат убава кошарка за око. Среќа па го учи Роберт Вилијамс на истово, дефанзивно совршена двојка.. да играат сите до крај на серијава и Смарт да се врати ќе иде и 4-2. а и не знам бе како играчиве еден меч се повредени другиот здрави живи па пак повредени..
Да и тоа без Смарт се.. први 4 меча некој ќе кидне +15-20 и тоа е тоа крај е, се надевам следни 2-3 ќе се понеизвесни.. И МАКА МИ Е ОД ПАУЗИВЕ ЕБАТЕ КО ТУРСКИ СЕРИИ
Автоматски споено мислење:
Единствена светла точка за Хит е Оладипо, а и мило ми е за човеков, 2 пик беше 2013, ама го осакатија повредите
Тоа е точно ама за разлика од Бем, Никола има интелегенција и осет за пас а и подобар шут.. па и центарски и било како е подобар од сите у лигава(можда не е од Ембид центарски појак само и уште некој подобар физички), ама за интелегенција и пас е врв. Тоа го пишав за Бем зашто стварно е копито и не го бива. Оладипо е смешки ради повредите иначе беше сосема солиден пред нив, многу може да значи за Хит ако пример се разигра Џими, да одмори ти влага Оладипо и продужува да дава поени.. Мајами без Барлер 30-40 поени или Бем 30+ нема ни една победа да сврзат.back-to-back mvp е чоек шо е центар и води топка![]()
Сфаќаш ли дека наградите се за регуларна сезона? Кари подобра ли регуларна сезона имаше од Букер кој беше прво место? Оти чоукнаа сега Феникс у плејофо па ајде удари на Крис Пол и Букер дека се слаби играчи и не заслужуват ни една награда. КД мизерија бил, 30 поена имаше у просек.се знаеше дека ќе тепаат за да не е sweep. Кари каква сезона има и не е во нба прв тим на годината хахахадхсахахахахахахахаха кој ги прави овие листи бе, леброн трет тим. кеј ди мизеријата втор...ама битно девин букер прв тим пред кари, секоја чест.
Ништо посебно не изигра Кари во регуларна сезона.Што ако бил прво место, Кари тоа што го изигра годинава е страшно а и беше трет за МВП. За сп3 нигде не реков дека е слаб, ни Букер не е слаб ама Кари заслужи прв тим.