НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
FTfK1o7X0AANUBX

#Брука
Лошо тргнаа па нагло паднаа.

прв меч што го изгледав од серијава беше вчера и мој заклучок е, ако му тргне на Тејтум, толку е за Хит. Колку ме нервира она копилено Адебајо ејјј, зима он ќе ми води топка на 250 цм висина, глупак. Многу мразам такви преценети воздигнати идиоти што мислат дека се центри. Да, модерна кошарка доаѓа и Таунс го прави истово, ама затоа игра у Минесота уште, дека е преценет. Хорфорд е еден од последните центри што играат убава кошарка за око. Среќа па го учи Роберт Вилијамс на истово, дефанзивно совршена двојка.. да играат сите до крај на серијава и Смарт да се врати ќе иде и 4-2. а и не знам бе како играчиве еден меч се повредени другиот здрави живи па пак повредени..

прв меч што го изгледав од серијава беше вчера и мој заклучок е, ако му тргне на Тејтум, толку е за Хит. Колку ме нервира она копилено Адебајо ејјј, зима он ќе ми води топка на 250 цм висина, глупак. Многу мразам такви преценети воздигнати идиоти што мислат дека се центри. Да, модерна кошарка доаѓа и Таунс го прави истово, ама затоа игра у Минесота уште, дека е преценет. Хорфорд е еден од последните центри што играат убава кошарка за око. Среќа па го учи Роберт Вилијамс на истово, дефанзивно совршена двојка.. да играат сите до крај на серијава и Смарт да се врати ќе иде и 4-2. а и не знам бе како играчиве еден меч се повредени другиот здрави живи па пак повредени..
back-to-back mvp е чоек шо е центар и води топка :)

Јокиќ до своја 15та година ко и сите момци у Србија тренирал баскет на сите позиции и сосема коректно носи топка преку терен.
Ал Хорфорд беше класичен центар пред да дојде Перо Антиќ у Атланта и му покажа на Ал дека и центрите можат да шутираат тројки. Е сеа бидејќи Ал е оу-џи шутира тројка кога бековите ќе направат продор и ќе ја згужваат одбраната што му остава на Ал многу време и место за да шутне (и погоди).

Кога сме кај повредите (оние ситни) изгледа овој плеј офф тренерите, играчите и докторите одлучуваат да им дадат малку одмор на играчите кои влечат ситни повреди. Оовј плеј офф се игра секоја втора вечер за разлика од порано кога се играше натпревар-пауза-натпревар-пауза-пауза-пауза-натпревар-пауза.

Серијава Бостон-Мајами испаѓа на кого ќе му тргне... така да ништо не би ме изненадило, кој би играл против Голден Стејт во финале, меѓутоа кој и да отиде во финале не ми се верува дека ќе успее да направи нешто против ГС.

Да и тоа без Смарт се.. први 4 меча некој ќе кидне +15-20 и тоа е тоа крај е, се надевам следни 2-3 ќе се понеизвесни.. И МАКА МИ Е ОД ПАУЗИВЕ ЕБАТЕ КО ТУРСКИ СЕРИИ
Автоматски споено мислење:

Единствена светла точка за Хит е Оладипо, а и мило ми е за човеков, 2 пик беше 2013, ама го осакатија повредите

Oladipo e smeshka od igrac

back-to-back mvp е чоек шо е центар и води топка :)
Тоа е точно ама за разлика од Бем, Никола има интелегенција и осет за пас а и подобар шут.. па и центарски и било како е подобар од сите у лигава(можда не е од Ембид центарски појак само и уште некој подобар физички), ама за интелегенција и пас е врв. Тоа го пишав за Бем зашто стварно е копито и не го бива. Оладипо е смешки ради повредите иначе беше сосема солиден пред нив, многу може да значи за Хит ако пример се разигра Џими, да одмори ти влага Оладипо и продужува да дава поени.. Мајами без Барлер 30-40 поени или Бем 30+ нема ни една победа да сврзат.

Oladipo e smeshka od kalibarot na Westbruk ciglarot. Preslab igrac.
Автоматски споено мислење:

Dobro za razlika od Westbruk ovoj ima daleku pomala minutaza pa isto i pomala shteta pravi

Последно уредено:
се знаеше дека ќе тепаат за да не е sweep. Кари каква сезона има и не е во нба прв тим на годината хахахадхсахахахахахахахаха кој ги прави овие листи бе, леброн трет тим. кеј ди мизеријата втор...ама битно девин букер прв тим пред кари, секоја чест.

се знаеше дека ќе тепаат за да не е sweep. Кари каква сезона има и не е во нба прв тим на годината хахахадхсахахахахахахахаха кој ги прави овие листи бе, леброн трет тим. кеј ди мизеријата втор...ама битно девин букер прв тим пред кари, секоја чест.
Сфаќаш ли дека наградите се за регуларна сезона? Кари подобра ли регуларна сезона имаше од Букер кој беше прво место? Оти чоукнаа сега Феникс у плејофо па ајде удари на Крис Пол и Букер дека се слаби играчи и не заслужуват ни една награда. КД мизерија бил, 30 поена имаше у просек.

Што ако бил прво место, Кари тоа што го изигра годинава е страшно а и беше трет за МВП. За сп3 нигде не реков дека е слаб, ни Букер не е слаб ама Кари заслужи прв тим.

Што ако бил прво место, Кари тоа што го изигра годинава е страшно а и беше трет за МВП. За сп3 нигде не реков дека е слаб, ни Букер не е слаб ама Кари заслужи прв тим.
Ништо посебно не изигра Кари во регуларна сезона.

Kари запна на почетокот кога го бркаш е рекордот и потоа падна во формата, т. е. се чуваше за во плеј оф како и секогаш. Ми се превртува се во стомакот кога ке чујам дека кари не е во петорката на сезоната. Останатите заслужено се тука, можеби Батлер или Морнат пред Букер, ама јбг ликов е еден од најзаслужните зошто Феникс имаше најдобар скор во лигата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom