НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Пресилни се Голден Стејт за Денвер... И штета за Јокич, кариерата му поминува во просечен клуб. Толку години не успеаа да направат топ 5 ростер со МВП играчот (реален МВП во барем пола од сите тие години).

Можда Кид е одличен, ама Мареј втора година по ред исти курац 10 меча у 2 години игра.. нема сомнеж дека е добар ама што кур кога е повреден стално. Не може Јокич сам, ГСВ мислам дека можат до финале со тимов, оној КАРИ никој жив на светов не може да го чува.. да се собереме сите на форумов пред него да застанеме, пак ќе ја даде тројката.

Можда Кид е одличен, ама Мареј втора година по ред исти курац 10 меча у 2 години игра.. нема сомнеж дека е добар ама што кур кога е повреден стално. Не може Јокич сам, ГСВ мислам дека можат до финале со тимов, оној КАРИ никој жив на светов не може да го чува.. да се собереме сите на форумов пред него да застанеме, пак ќе ја даде тројката.
Навистина со Мареј и MPJ ќе беше друга приказна.
Огромна заслуга треба да добие Џејсон Кид кој без првата ѕвезда во ростерот и со Брунсон,Динвиди,Клебер и fucking Бертанс врши одлична работа со тимот.
Имав големи очекувања од Феникс но со повредата на Букер не сум сигурен,сега ГСВ мислам дека се покажуваат како огромни фаворити.

Ne e do Jason Kidd kolku sto e do serkovcite od drugata ekipa. Da sum Donovan uste denes bi se spakuval i bi pobaral trade.

Ne e do Jason Kidd kolku sto e do serkovcite od drugata ekipa. Da sum Donovan uste denes bi se spakuval i bi pobaral trade.
Демек Мичел игра добро? Катастрофа е и тој во серијава, статистиката лаже, лош шут, катастрофална одбрана, мислам дека ниту една корисна топка не додаде до центар.

оној КАРИ никој жив на светов не може да го чува.. да се собереме сите на форумов пред него да застанеме, пак ќе ја даде тројката.
Не заебавај, половина се гоблини кои никогаш не играле баскет и ќе посметаат на оние неколку што би можеле (да се обидат) да му попречат да даде тројката. :D

Каква серија на Мајами против Атланта во третата четвртина, 21-0...
Пи Џеј Такер е дупло постар од Треј Јанг и не му дава да диши :)

Мајами - Филаделфија ќе биде битка на титаните :)
Автоматски споено мислење:

Иии, неверојатно но вистинито, Атланта успеа да стигне и да победи со 1 поен разлика.
Да видиме колку долго Кајл Лаури ќе биде надвор од теренот.

Последно уредено:
Њу Орлеанс - Феникс, почнав да навивам за Пеликанс во овој дуел.
Каква гето кучка е оној Џеј Краудер, мајкооо, Монтрез Харел 2.
Судењето е посебна прикаска. Толку лошо судење немам видено од одамна.
Се моли Крис Пол да им се заблагодари на судиите во прес конференцијата после натпреварот, фала чао пријатно.

Чикаго :pos: :pos: :pos: :pos:

Искрено прв пат ги гледам годинава цела текма и може да констатирам дека ова е комедија. Милвоки ги утепа дефанзивно, собери кога напаѓаат Дерозан и Лавин и остави го Вучевиќ да рога тројки. :icon_mrgr: Го искрши кошот братот, мада не е он крив јебига, центар е не бек шутер. Вака по читање овде мислев дека се јаки и дека ќе им прават фрки на Милвоки без Мидлтон али курац, очигледна е разликата.

Вечер КД 40 минимум, да не биде не сум кажал.

Чикаго :pos: :pos: :pos: :pos:

Искрено прв пат ги гледам годинава цела текма и може да констатирам дека ова е комедија. Милвоки ги утепа дефанзивно, собери кога напаѓаат Дерозан и Лавин и остави го Вучевиќ да рога тројки. :icon_mrgr: Го искрши кошот братот, мада не е он крив јебига, центар е не бек шутер. Вака по читање овде мислев дека се јаки и дека ќе им прават фрки на Милвоки без Мидлтон али курац, очигледна е разликата.

Вечер КД 40 минимум, да не биде не сум кажал.

Chicago Bulls Fall To 2-20 Against Playoff Teams This Season: A Lower Win Percentage Than The Worst NBA Record Of All Time

Oва може и е реалната слика за нив ваљда, имаа добар старт ако не се лажам и се држеа некако додека не им почнаа повредите на Лонзо па и Лавин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom