НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Можеби е превара офанзивно ама у дефанзива е одличен, DPOY има 2-3 мислам.. ама ако би трејдал измеѓу него и Мичел, би го одбрал Гоберт.. сепак Донован е машина

Screenshot_20220503-191424-188.png

Гоберт е избран три пати за DPOY,одличен скокач,рим протектор и дефанзивец но нема апсолутно никаков офанзивен придонес и мислам дека е премногу преценет.
Пред почетокот на сезонава потпиша договор 5 години вреден 205 милиони.
Ќе биде премногу тешки да го трејдаат,кој ќе се заебе ќе го закопа салару капот следниве четири сезони.
Може да загриза само некој очаен тим за него.

Прегледај го приврзокот 331049

Гоберт е избран три пати за DPOY,одличен скокач,рим протектор и дефанзивец но нема апсолутно никаков офанзивен придонес и мислам дека е премногу преценет.
Пред почетокот на сезонава потпиша договор 5 години вреден 205 милиони.
Ќе биде премногу тешки да го трејдаат,кој ќе се заебе ќе го закопа салару капот следниве четири сезони.
Може да загриза само некој очаен тим за него.
Добро би му легнал на Атланта, ем ќе ја држи одбраната и во напад Јанг е одличен во фрлање лоб, супер тандем би биле. Не знам зошто е толкавиот хејт за Гобер, офанзивно е убедливо најдобар скринер во лигата, најдобар скокач сезонава. Исто и Далас веќе некое време се заинтересирани за него, Лука, Гобер и неколку шутери е топ екипа.

Не гледав вчера, затоа тепаа. до толку беа добри?

Види га бе шо напишал :facepalm:

Типична гето црнчуга. Ме мрзи да барам мемиња у кои Лука вика he can't guard me, кога Клиперс ставаа други луѓе да го чувааат Лука бидејќи Патрик го јадеше немиен.

Ќе може викендов да се погледаат утакмици во живо, во нормални термини.

1651818109884.png
Автоматски споено мислење:

Ќе може викендов да се погледаат утакмици во живо, во нормални термини.

Не знам за тебе, ама јас се вратив од град и Маверикс веќе водеа двоцифрено пред Санс :)
Ми мириса ова на 7 натпревари.

Баш неизвесна сезона, не гледам ни во еден тим шампион.. Буквално никој освен Мемфис не би ме изненадил да освои некако..

Глеам по нет праат споредби Дончич со Букер :pos: :pos: :pos:
Замисли го Лука у екипава на Санс..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom