НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Индијана е ногу добро балансирана екипа, на сите позиции имат добри играчи. Сите од прва петорка освен Тарнер можат сами да си креират шут, Сабонис убиец е у пост гејмо. Оладипо уште не е на формата која гу имаше пред повредата ама јебига тешка повреда беше ама треба у теко на сезоната па да се врне на тај левел. Ворен не очекувам да игра толку добро како шо играше у бабло ама добро и сга со Сабонис како шо се врна ќе нема толку шутови ама па е квалитетен играч и Брогдон е одличен плејмејкер а и добар дефанзивец.
И Тарнер е еден од најдобрите дефанзивни центри.

Последно уредено:
Индијана е ногу добро балансирана екипа, на сите позиции имат добри играчи. Сите од прва петорка освен Тарнер можат сами да си креират шут, Сабонис убиец е у пост гејмо. Оладипо уште не е на формата која гу имаше пред повредата ама јебига тешка повреда беше ама треба у теко на сезоната па да се врне на тај левел. Ворен не очекувам да игра толку добро како шо играше у бабло ама добро и сга со Сабонис како шо се врна ќе нема толку шутови ама па е квалитетен играч и Брогдон е одличен плејмејкер а и добар дефанзивец.
И Тарнер е еден од најдобрите дефанзивни центри.
Индијана изгледа многу сериозно, ако се здрави ми личат на топ4 кандидат, ми личи дека ќе имаат боље сезона од Селтикс.

Lebron 36 polni denes.. Do koga ke bidi najdobar igrach?
Уште оваа сезона, максимум и другата после тоа ќе биде како Џабар последните години, легенда али Меџик (Дејвис) ќе биде прв играч.

Kaко е најдобар играч, @Saasko вика дека играл солидно на тие години.
Аман ми ги отече јајцата со тој Брон више,многу се напињаш уживај малку во лигата таму играат преку 450 различни играчи.

@Sasa Ilic свака част за страшниот вовед во темава!
Мислам дека оваа година,без разлика што имаат бавен старт,е година на Лејкерс )))

Темава заслужи да биде добро украсена, така да чест ми е што ја спремив за такви фанови. :D

После 1 четвртина од мечот Далас - Шарлот, Лука има 5 поени и 2 фаули. ЛаМело има 7 поени :)
Да видиме како ќе се развива натпреварот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom