НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Добри се децава од Оклахома, и имаат добар тренер (исто млад). Во комбинација со миљон пикови и добар ГМ, мислам дека ќе бидат ОК долгорочно гледано.

86649a9941808333721b91be6ed45ebe.jpg

DhbXd8kXUAA--bX.jpg:large

Последно уредено:
Да го пофалам Леброн маестрален е и на последниве три игра во просек по 43 минути само треба да пази да не се исфорсира многу.
11.02.2021
запишете га вај дн и додајте га вај пост у нови светски чуда

Ама ја мислам дека му е хакнат профило, не можам да поверувам на очите и да прочитам како Сашко га фале Леброн...

Последно уредено:
11.02.2021

Ама ја мислам дека му е хакнат профило, не можам да поверувам на очите и да прочитам како Сашко га фале Леброн...

Затој најавуев сибирски студ...

11.02.2021

Кога треба да се фали се фали а кога треба да се критикува тогаш се критикува.

Гледа некој Далас? Порзингис е влезен во Стеф Кари мод. 4 тројки од 5 обиди во првите пет и пол минути.
Ќе има доста кошеви на оваа утакмица, посебно кога ќе видиш дека во одбрана Клебер го чува на Зајон... очајно.

Grizzlies: 22, Lakers: 2
1st 5:56

haha wat
Автоматски споено мислење:

Ќе ја вртат можда, ама вака у очи паѓа 2 поени за 6 минути

Doncic 46 poeni, 8 skoka i 12 asistencii :vozbud:
Nenormalno e detevo, za malku triple double uz 50 poeni ke napravese.
GOAT

Doncic 46 poeni, 8 skoka i 12 asistencii :vozbud:
Nenormalno e detevo, za malku triple double uz 50 poeni ke napravese.
GOAT
Добар е, ама екипата му е катастрофа, Зајон им еба матер во рекет, мислам 4 куцања имаше во прво полувреме. Потребен им е тешкаш под итно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom