НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Не гледам никаква логика во трејдот на Ален. Не мисли ваљда Неш да ја тера сезоната со Деандре само на центар?

Освен ако не се одлучи со Дурант на 5ка во некоја смолбол, појма немам. Али и то е прашање колку ќе биди Дурант подготвен физички.

Umrenica Harden, zatoa k*r kje osvoi titula so hipsteron kajri. Ova NBA stana kurtashak od koa onoj Bledsoe pisha na twitter i dont want to be here taka nesho. Ebate kurtonite lapaat po 40 m u sezona ushte ne im chini timot, ne im chini k*rov ne im chini na rasna osnova. Navivam za Houston sea na zapad a Harden e najodvratnoto kopile ever.

Од трејдов на Харден најмногу ќарија Кливленд го добија Јарет Ален за пик од втора рунда во 2024 и Индијана кои го добиј Леверт за Оладипо.
На Оладипо му истекува договорот на крај на сезонава и некој ќе треба да го преплати,плус Леверт е помлад од Оладипо.

Клупа нула.

Последно уредено:
Каков трејд.
Некоја блиска иднина не фаќа бруклин титула (не им изгледа ко извесно по развитокот на леверт и ален) па одат all in со троглава аждаја да се бори против леброн - АД оваа сезона.

Кој куров ми ленче ќе го чува АД сега, цацко?

БАШ сакам во финале да се сретнат и да гледаме циркузи.

Додуша, според мене, бруклин беше подобар пред овој трејд него сега... ама изгледа се прерачунаа да играат на титула дури е здрав КД и дури кајри сосема не замина со мозокот - не дека не е веќе. Вака барем ќе имаат замена за него на теренот дури него НЕ му се игра (мочко).

Премногу коцка во трејдот. Доколку не најдат начин да добиваат натпревари до крај на 3/4 има големи шанси пак некој да јади повреда од трите суперстари и замина сезоната.

Бруклин :pos: :pos:
Кај вака беа попара во одбрана па тек сега што ќе бидат.... Глава ставам дека нема ништо да направат, ќе испаднат од Милвоки или Фила 10000%, марк мај вордс.

Индијана ептен искористи од трејдов, го земаа Леверт кој е поперспективен и помлад од Оладипо кој реално е добар играч ама многу се повредува.

Хјустон добро помина, доби 3ца играчи и милијарда пикови. Кливленд не знам што ќе прави со 80 високи играчи, Драмонд, Ненс, Мекги, Ален, Лав... Некого ќе трејдаат изгледа.

Џеф Грин е у Бруклин, таман нека го трампаат Кајри за Вестбрук, и свекако немаат центри нека ги вратат Кендрик Перкинс и Ник Колисон од пензија и да се собера старите Тандерси :icon_lol: :icon_lol:

Џеф Грин е у Бруклин, таман нека го трампаат Кајри за Вестбрук, и свекако немаат центри нека ги вратат Кендрик Перкинс и Ник Колисон од пензија и да се собера старите Тандерси :icon_lol: :icon_lol:

A где је ту Серж Ибака?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom