НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.
Само мене ми се чини дека во ова серија Мајами нема шо да бара против Бостон?

Ако во некој сегмент е Мајами подобар, то можи да е само шутерски, ако земиме предвид дека Краудер мава тројки како Реј Ален да е. Ама како играт офанзивно Смарт и Браун последно време, и таму ќе ги ништат.
Say what?

Uste da pogodese Tetjum na kraj ke bese premnogu ko za prva utakmica

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Шо им е на овие бе цел тим им е клач.
Херојот дава тројки од мизерни позиции у последна минута, Батлер измислува тројка и 2+1 у последен напад, и Адебајо блокада на сезоната у последна секунда праи.

блокадава упм. Сум се дерел дома во 3 сато ко Илиевски тројката ко ја свирна.

Тоа е таа зонска одбрана шо гу играа Мајами и у регуларна, тоа и помогна да се вратат посебно у втора четвртина. Хиро муда до колена, волку бестрашно и клач руки не сам видел.

Херојот дава тројки од мизерни позиции у последна минута, Батлер измислува тројка и 2+1 у последен напад, и Адебајо блокада на сезоната у последна секунда праи.
Јас пак викам зошто не го игра Робинсон на крајов, ќе стегне некоја тројка, ама нема потреба бајо, Хиро са паркинга ќе ја даде :toe:
Автоматски споено мислење:

Тоа е таа зонска одбрана шо гу играа Мајами и у регуларна, тоа и помогна да се вратат посебно у втора четвртина. Хиро муда до колена, волку бестрашно и клач руки не сам видел.
Да не го заборавиме гоатот Донќиќ сепак :D

Шо е најјако не ги ни спомнав Драгич и Краудер, што беа уствари главните играчи на натпреварот.
Екипа во вистинска смисла на зборот, од прв до последен.

Да не го заборавиме гоатот Донќиќ сепак :D
Дончич секако е најјачи, ама у плејоф некое руки со волку клучни тројки и против Милвоки и сга, тешко да имало

tK4XPQz.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom