Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Say what?Само мене ми се чини дека во ова серија Мајами нема шо да бара против Бостон?
Ако во некој сегмент е Мајами подобар, то можи да е само шутерски, ако земиме предвид дека Краудер мава тројки како Реј Ален да е. Ама како играт офанзивно Смарт и Браун последно време, и таму ќе ги ништат.
Јас пак викам зошто не го игра Робинсон на крајов, ќе стегне некоја тројка, ама нема потреба бајо, Хиро са паркинга ќе ја дадеШо им е на овие бе цел тим им е клач.
Херојот дава тројки од мизерни позиции у последна минута, Батлер измислува тројка и 2+1 у последен напад, и Адебајо блокада на сезоната у последна секунда праи.
Да не го заборавиме гоатот Донќиќ сепакТоа е таа зонска одбрана шо гу играа Мајами и у регуларна, тоа и помогна да се вратат посебно у втора четвртина. Хиро муда до колена, волку бестрашно и клач руки не сам видел.
Шо е најјако не ги ни спомнав Драгич и Краудер, што беа уствари главните играчи на натпреварот.Шо им е на овие бе цел тим им е клач.
Херојот дава тројки од мизерни позиции у последна минута, Батлер измислува тројка и 2+1 у последен напад, и Адебајо блокада на сезоната у последна секунда праи.
Дончич секако е најјачи, ама у плејоф некое руки со волку клучни тројки и против Милвоки и сга, тешко да ималоДа не го заборавиме гоатот Донќиќ сепак![]()