Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леброн над Игудала е без никаква конкуренција, блокада на милениумот.Една од најбитните блокади во историјата на НБА. Со Леброн на Игудала, и Леброн на Сплитер, веројатно топ 3.
![]()
Tayshaun Prince - The Greatest Block in NBA Playoff History... Until LBJ?
May 24, 2004 - Nursing a two point lead late in Game 2 of this Eastern Conference Finals series, Pistons forward Tayshaun Prince successfully chases down the...www.youtube.com
Тресе глупости за внимание
И за време на епидемија Скип пуштен на најако![]()
Тресе глупости за внимание
Druzhe top e utakmicava, off topic muabetot mi e vcera isto na nbatv yt kanalot ja gleav 76ers vs magic iverson kaj sho ubacue 60 i kusur a u magic igraat dzankito steve Francis i mislam rookie e tuka Howard, covece edvaj izgleav dve cetvrtini znaci tolku bajat basket, tolku dosadna igra, da ne beshe iverson nemase ni tolku da izgleam. Muabetot mi e odamna nemav gleano throwback utakmica lugjevo so serat deka porano imase bolje basket samo serat i vrska nemaat od kosharka. Daleku deka toa u 2005 recimo bil losh basket ali ne sporedlivo e so ova sega. Kosharkava e u vrvot momentalno onaka ever!
Финале 2005 седма утакмца Спурси против Пистонси,многу дврда утакмица одбран против одбрана,трета титула за Сан Антонио.
Знам дека е топ утакмицата затоа и ја постирав а за тоа кога се играл подобар баскет дали сега или порано може да се дебатира на долго и широко.Druzhe top e utakmicava, off topic muabetot mi e vcera isto na nbatv yt kanalot ja gleav 76ers vs magic iverson kaj sho ubacue 60 i kusur a u magic igraat dzankito steve Francis i mislam rookie e tuka Howard, covece edvaj izgleav dve cetvrtini znaci tolku bajat basket, tolku dosadna igra, da ne beshe iverson nemase ni tolku da izgleam. Muabetot mi e odamna nemav gleano throwback utakmica lugjevo so serat deka porano imase bolje basket samo serat i vrska nemaat od kosharka. Daleku deka toa u 2005 recimo bil losh basket ali ne sporedlivo e so ova sega. Kosharkava e u vrvot momentalno onaka ever!
Апсолутно се слагам со се ова што го пиша, ова со фаулите види самата игра се смени така да и самите играчи и тимовите се прилагодуваат на правилата едноставно се се менува што и доста добро е - промени се секогаш потребни. Ако не беше така ќе останеа на кратки шорцеви, со бркчиња и ќе шутираа скај хук ти текнуе.Знам дека е топ утакмицата затоа и ја постирав а за тоа кога се играл подобар баскет дали сега или порано може да се дебатира на долго и широко.
Мислам дека е поатрактивна денешнава кошарка бидејќ играчите се физички поспремни и посилни и може да прават поатрактивни егзебиции.Но порано спортот беше спорт,имаше поголеми ривалства и позрели играчи и не се плачеше за фаули.Секое време си носи свој драж на играта.
На кратко тоа е моето лично мислење за тоа каква била нба порано и сега.