НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни Зубац не смеат да го дадат, максимално ги искористи повредите на Мекги и Леброн и почна да си гази. Инграм нека го жртвуваат, Калдвел Поуп или Харт и пикови, или ако веќе мора уште еден играч Лонзо одма нека го дадат не можам да го поднесам тој циглар и нека тргнат по некој плеј како Норис Кол што беше на времето во Мајами, играч испод радарот ама вршеше одлична работа. Не ми текнува сега кој таков би можеле да го земат али чисто да доловам ситуација.
Spored mene expendable igrach e Zubac, lesno se naogjaat zameni za takvi, vidi go Jalil Okafor dodeka gi nema Davis i Randle po 20-10 prosek ima. Za Ingram mozhe najkrivo da ni bide, ama so Lebron zaedno na teren ne funkcioniraat najdobro.

Инграм + Лонзо им се таман на Пеликанс. Убедливо најголем феил на Лејкерс е трејдот на Д'Анџело Расел... се разви у Бруклин во класа плеј, и за разлика од Лонзо, одличен шутер е.
Никогаш не е Расел класа, не чува одбрана никако, плус игра во екипа каде нема никаков притисок и затоа има такви бројки. Не викам дека не е добар играч, ок си игра во Бруклин ама Расел не е за во контендер.
Инаку Луд, Зубац е млад играч и може (но и не мора) да се развие во добар играч во иднина, па кога еден мртов Џоел Ентони покрај Леброн изгледаше како Карл Мелоун во најдобри денови тогаш може и Зубац да си гази во иднина.

Никогаш не е Расел класа, не чува одбрана никако, плус игра во екипа каде нема никаков притисок и затоа има такви бројки. Не викам дека не е добар играч, ок си игра во Бруклин ама Расел не е за во контендер.
Инаку Луд, Зубац е млад играч и може (но и не мора) да се развие во добар играч во иднина, па кога еден мртов Џоел Ентони покрај Леброн изгледаше како Карл Мелоун во најдобри денови тогаш може и Зубац да си гази во иднина.
Pa istoto shto go kazhav jas go potvrdi i ti sega. Chim mozheshe od jJoel Anthony da napravi pristoen igrach Lebron, mozhe i od bilo koj centar. Odnosno, so drugi zborovi, ako e potrebno Zubac da se zhrtvuva za da se donese Davis, nikoj nema da se naluti za toa.

Pa istoto shto go kazhav jas go potvrdi i ti sega. Chim mozheshe od jJoel Anthony da napravi pristoen igrach Lebron, mozhe i od bilo koj centar. Odnosno, so drugi zborovi, ako e potrebno Zubac da se zhrtvuva za da se donese Davis, nikoj nema da se naluti za toa.
Не не, таман работа, јас онака мое мислење си кажувам пошо ми се допаѓа како игра. Далеку од тоа дека ќе се замарам за него доколку го донесат АД, 500 класи е боље од него. :D

Единствена ситуација во која Пеликанс нема да бидат ептен големи лузери во трејдот е доколку го добијат Симонс од Фили. Се освен овој трејд и нема да е ништо чудно ако за сезона-две го преселат тимот во Сиетл.
Абе готово 2 Симонси..Автоматичен трипл дабл за чудно комбо од Дејвис-Ембид шо прашање е дали ќе успее (Дејвис-Казнс беше фејл)

Најмногу шо можат да добијат е Кузма+еден од Лонзо или Инграм или пак евентуално пакет околу Тејтам пошто му падна формата од лани

Абе готово 2 Симонси..Автоматичен трипл дабл за чудно комбо од Дејвис-Ембид шо прашање е дали ќе успее (Дејвис-Казнс беше фејл)

Најмногу шо можат да добијат е Кузма+еден од Лонзо или Инграм или пак евентуално пакет околу Тејтам пошто му падна формата од лани

Проблемот во Филаделфија е што Симонс и Ембид нема шанси да успеат да играат заедно многу години. И двајцата за година-две ќе мора да бидат први виолини во тимовите и со темпераментот на Ембид не верувам дека ќе траат многу.

Ништо посебно не е Зубац.Подпросечен играч ми е.Колку сака поени нека им даде на Феникс.
Убаво пишал некој погоре,прелесно се заменуваат такви играчи.
Уште вчера додека ја гледав сакав да пишам дека ми е тиквар,само не сакав да се натегам со Коби и останативе.

Seriozno praite muabet za Zubac. namerno go pustija da ima minutaza i go hranat so topki bas za da ima nekoj value ako se desi vakov trejd, kakov crn zubac nema da vleze kaj i da ide osven u lottery timovive

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom