НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашо тапа ?? 10-9 се и плус вчера против Атланта сите играа одлично според мене па дури и клупата беа перфектни,ако некој има тапа старт сезонава тоа се Водњански Лисици ооој овај де Кливленд Кавалиерс :pos:
Аталанта не е никаков фактор во лигата. Ги изгледав повеќето утакмици на Бостон и играат ради реда. Во одбрана никој не се замара, во напад исто. На моменти Кајри ке повлечи и толку. Браун е дупка невидена, Тејтум со неговиот Коби менталитет не прави ништо, на Хејворд ќе му треба многу време итн... Моментално Морис и Ирвинг имаат прелазна оценка, ама ајде уште е рана сезоната па валда ќе се средат до плејоф.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Зашо тапа ?? 10-9 се и плус вчера против Атланта сите играа одлично според мене па дури и клупата беа перфектни,ако некој има тапа старт сезонава тоа се Водњански Лисици ооој овај де Кливленд Кавалиерс :pos:
Очекував Бостон да биде со најмалку 70% процент на победи и да доминира на Истокот, а не едвај 50% да имаат. Рано е уште, долга е сезоната не викам не ама после 20 утакмици не го очекував овој резултат.

Иначе Кливленд две по ред ги сврзаа, ќе атакуваат на титула пак :icon_lol:

3TuMG2T.png

Mizerija, Jas pak kesh staviv deka ke pobedat lejkers so -8.5 hendikep, tie so 30 ke izgubat :facepalm:

Ovaj Vucevic redovno znae da isposhtuva Over, alal vera, cela sezona ke go igram Single Over, na flatbet od 100evra. (y)

Jas pak kesh staviv deka ke pobedat lejkers so -8.5 hendikep, tie so 30 ke izguba

Леброн го играв + му бараше 28.5 коша лупна 24, и кемба му бараше негде 28.5 даде 22 коша и ме сјебаа за 110,000 ден :sramezliv:

Кемба ми е редовен пациент на тикет дента кога лупна 60 коша ја го имав минус, пред тој гјем со кливленд ми беше + а лабаво си даде 7 коша :toe:

Никад нема да сфатам зашто на 1 разлика пуцаат тројка. :toe: Ова кај Обрадовиќ да го направеше ќе беше закован на клупа до крајот на сезоната. :D
Тоа е зашо тренерите у nba немаат авторитет како играчите, со исклучоци на неколку тренери.

Филаделфија моментално е 2 пати послаба од лани.
Бостон исто во големи срања е.
Орландо и Бруклин се подобри од очекувањата на Истоков.

TRT Monday :cool: .......оти, едноставно, му се мочам ја на BLACK Friday !!!

317is1t.jpg

Пред половина час ми титна чичко ви Адам Силвер, со флаерот.....ама џабе бе Силвер ми досаѓате, кога ќе ја средиш лигата= чекори/мекори и катастрофални стандарди во судењето, ретардирани протоколи и правила за извоз, глумење , All star -панаѓур манифестации и слични глупости, тогаш можеби ќе ме имаш како корисник, ПАК!! Џабе ме молиш!

Понудата трае уште некој 9 часа, ретка и супер цена(што е добро, добро е) за оние кои сакаат да се претплатат и кои досега не користеле , а имале желба, но цената најверојатно им била проблем= да не пропадне така. Искрено, и ретко толку голем попуст даваат за оваа услуга, затоа и толку кратко трае!

Да е жив и здрав Reddit и момците и девојките што споделуваат линкови до стримови таму :)
У последно време среќен сум ако еднаш месечно фатам некој натпревар, ова капитализмов и временските зони штетно влијаат врз мојата љубов кон НБА :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom