Каква разлика има од смешните Бакс лани со Кид и сезонава со Баденхолзер.Kako gi ima spremeno Budenholzer Milvoki sezonava bravo stvarno. Ne e mala rabota da gi tepash GSW u gosti i pokraj toa shto Draymond ne igrashe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква разлика има од смешните Бакс лани со Кид и сезонава со Баденхолзер.Kako gi ima spremeno Budenholzer Milvoki sezonava bravo stvarno. Ne e mala rabota da gi tepash GSW u gosti i pokraj toa shto Draymond ne igrashe.

Mislam deka problemite so shutot mu pochnaa od koga go povredi ramoto, znachi otkako beshe vekje izbran.Ја не знам како може Фулц да биде прв пик али добро... Имаат ли очи агентите, менаџерите, тимовите??
Ма не само шутот, општо курчина од играч е.Mislam deka problemite so shutot mu pochnaa od koga go povredi ramoto, znachi otkako beshe vekje izbran.
Ја не знам како може Фулц да биде прв пик али добро... Имаат ли очи агентите, менаџерите, тимовите??

Па добар играч беше Миличич бе, само ретардиран е во главата и затоа му се деси тоа што му се деси.Аммм очигледно немаат ај да се вратиме малце назад у 2003, ви звучи позато името Дарко Миличиччовекот што беше драфтуван пред Мело,Бош и Вејд и уше едно така 57 играчи кој што беа 100 пати подобри од него.Исто така 10 години подоцна во 2013 година Кливленд кога доби прв пик на драфт и од калибар на играчи како Јанис,ЦЈ Меколум,Кели Оленик;Стивен Адамс,Денис Шродер итн итн Кливленд го пика Антони Бенет кој шо смени 3 тима за 3 сезони и еве го денес грее клупа мислам во Г лигата