НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobar pik od Bucks, DiVincenzo e odlicen igrac

Се крчка нешто во Лејкерс. Драфтуваа сосема солидна 4ка, значи еден од Рендл Кузма ќе биде трејдан.

Ова Атланта шо го напрај ќе биди еден од најлошите трејдови во историјата

Мило ми е шо Дончич заврши во добра франшиза со јак тренер и одличен газда.. И нормално последниот Еуро суперстар Дирк

Wendell go sporeduvaat so Al Horford sto i te kako e dobra kritika :) Dodeka 22 riot pik kolku Hutchinson kolku sto mozam da procenam e 3 and D player, ke si delat minutaza so justin holiday(sto ne go sakam bash bash) Se na se dobri pikovi na bulls da se nadevame, lani n pogresija so finecot, godinava daj boze isto da bide :)

Шо е фората со Портер ЈР шо падна на 14 ти пик ? Толку гадна повреда имал што толку тимови го прескокнаа?
И .. да се надевам дека Никси не ја сјебаа работата со Кевин Нокс.

Шо е фората со Портер ЈР шо падна на 14 ти пик ? Толку гадна повреда имал што толку тимови го прескокнаа?
И .. да се надевам дека Никси не ја сјебаа работата со Кевин Нокс.

Инџури консрнс! Имал проблеми со кичмата, заебана повреда за кошаркар, лани само 3 утакмици изиграл.
Не беше ни на про деј.
Лани да беше на драфт ќе беше топ 3 сигурно.

Ако остане здрав ќе биде стил од невидени размери.

@BorriGol22 Вендел е топ играч, баш Ал Хорфорд е одлична споредба, и ќе бидат супер еден до друг со Лаури.

Филаделфија според мене згреши што го даде Бриџс за Жаир али че видимо.

Одличен драфт за Феникс.

Најлош за Сакраменто и Клиперс кои на Беверли, Теодосиќ, Риверс, Џавун Еванс и Лоу Вилијамс, додоа уште 2 плејмејкери :icon_lol:
И тоа за едниот се качија место погоре а ќе го имаа секако и они кок бираа, Шарлот секако ќе го земеше другиот Бриџс :pos:

Инџури консрнс! Имал проблеми со кичмата, заебана повреда за кошаркар, лани само 3 утакмици изиграл.
Не беше ни на про деј.
Лани да беше на драфт ќе беше топ 3 сигурно.

Ако остане здрав ќе биде стил од невидени размери.

@BorriGol22 Вендел е топ играч, баш Ал Хорфорд е одлична споредба, и ќе бидат супер еден до друг со Лаури.

Филаделфија според мене згреши што го даде Бриџс за Жаир али че видимо.

Одличен драфт за Феникс.

Најлош за Сакраменто и Клиперс кои на Беверли, Теодосиќ, Риверс, Џавун Еванс и Лоу Вилијамс, додоа уште 2 плејмејкери :icon_lol:
И тоа за едниот се качија место погоре а ќе го имаа секако и они кок бираа, Шарлот секако ќе го земеше другиот Бриџс :pos:
Кoлку штo рaзбрaв 76ерс гo дoбиле Жaире нo и првиoт пик нa Мaјaми зa 2021 вo зaменa зa Бриџс.Oслoбoдијa мaлку прoстoр вo сaлaру кaпoт сo тoa штo 10пик гo трaмпaa зa 16пик.76ерс нaредниве гoдини би требaлo дa биде плејoф екипa a сo тoa нивните пикoви нa дрaфтoт ке бидaт ниски,нo зa три гoдини тoј прв пик нa Мaјaми би мoжел дa биде приличнo висoк.Oвoј пoтег сегa штo гo нaпрaвијa изгледa мнoгу глупaв нo мoже и дa испaдне генијaлен зa некoлку гoдини.

Никогаш не сум прател драфт проспекти и такви работи, ама гледам фановите на Сан Антонио се многу запалени и не им се верува што Лони Вокер паднал до 18-ти пик. Што ќе кажете?

Никогаш не сум прател драфт проспекти и такви работи, ама гледам фановите на Сан Антонио се многу запалени и не им се верува што Лони Вокер паднал до 18-ти пик. Што ќе кажете?

Лони Вокер беше очекувано да биде драфтувам од 12-15 позиција, значи мал пад.
Исто проблеми со бивши повреди.

Одличен шутер и повише од добар дефанзивец.
Мене не ми прае нешто посебно ќејф од тоа што сум глеал. Иман Шамперт тип на играч

Lonnie Walker IV is a 6-foot-4 shooting guard who gives the Spurs a jolt of youth and athleticism on the perimeter.Headed into the draft, scouts praised Walker's ability to guard multiple position and play in transition.Others have noted he can be inconsistent on offense and needs to improve his 3-point shooting.
"I feel like being able to play with the Spurs and being coached by someone like Coach Popovich is going to teach me how to be great. Simple as that," Walker said.
"If Coach Popovich needs me to dive on the floor strictly, then I'll strictly dive on the floor," Walker said. "I'm going to do whatever it takes for us to get that win sooner than later, hopefully receive that championship.":)

Физички силен и одличен во дефанзива,класичен профил на играч на Сан Антонио.
@Марли ако тера иста фризура како Шамперт незначи дека се играчи со ист профил.
Останува да видиме,никогаш не се сомневам во Поп и Бјуфорд, Dejounte Fucking Murray пред две години беше 29 пик на драфтот е сезонава беше избран во Вториот Дефанзивен тим во Лигата.:icon_mrgr:

Lonnie Walker IV is a 6-foot-4 shooting guard who gives the Spurs a jolt of youth and athleticism on the perimeter.Headed into the draft, scouts praised Walker's ability to guard multiple position and play in transition.Others have noted he can be inconsistent on offense and needs to improve his 3-point shooting.
"I feel like being able to play with the Spurs and being coached by someone like Coach Popovich is going to teach me how to be great. Simple as that," Walker said.
"If Coach Popovich needs me to dive on the floor strictly, then I'll strictly dive on the floor," Walker said. "I'm going to do whatever it takes for us to get that win sooner than later, hopefully receive that championship.":)

Физички силен и одличен во дефанзива,класичен профил на играч на Сан Антонио.
@Марли ако тера иста фризура како Шамперт незначи дека се играчи со ист профил.
Останува да видиме,никогаш не се сомневам во Поп и Бјуфорд, Dejounte Fucking Murray пред две години беше 29 пик на драфтот е сезонава беше избран во Вториот Дефанзивен тим во Лигата.:icon_mrgr:

Брат сам го болдираше делот, can guard multiple poistion but inconsisten on offence :)
Ако ова не е Иман Шамперт, незнам што е :)

breeeej sto mu se desava na doncic za majka mu hahahahahaha, znaci od draftov amerive najveke zborat za majka mu na doncic
milfica e bem i 100 majki, delonte bi se vratil od penzija za ovaa

Ќе се седи до касно за утакмиците на Далас. Карлајл сака да го набилда ова лето Лука, 3-4 ќе го пушта у петорка со Барнс на пониска позиција и очекувам да се разигра Смит. Ако фрлат макс на Капела ќе биде екстра. Само да го избегнат Казнс и Деандре 3000, ниту еден од нив не заслужува голем договор.
ДСЏ-Бек-Барнс-Лука-Капела. Ете ти солидна фондација за будучи супер тим.

Sent from my iPhone using Tapatalk

breeeej sto mu se desava na doncic za majka mu hahahahahaha, znaci od draftov amerive najveke zborat za majka mu na doncic
milfica e bem i 100 majki, delonte bi se vratil od penzija za ovaa

luka-doncic-and-his-mother-mirjam-poterbin-683x465.png

timthumb.php

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom