Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да, претходно Реј Ален со 8 тројки во 2010 против Лејкерс.9 тројки, рекод во финалињата ол тајм или?

Спаваш ли мирно НБА финале ? Каква незналица Боже.... Овај и во КК Работнички да оди многу му е, треба тој да плаќа да игра таму.... врвот беше МВП ко му скандираа за слободното и тоа го промаши 
Утакмицата беше вистинска слика меѓу двата тима, очекував дека ќе ги згазат сега со 20тина разлика, првата некако се држеја и незнам како не победија Кавси, небитно и да ја тепаја овие вонземјаните можеја следните 4 одма да ги добијат...
Машини се ГСВ, сам Леброн неможи ништо против 4 ѕвезди од другата страна, нема ниту тренер ниту играчи, Џеј Ар 1-4 за три, 1-5 за два, две асистенции и еден скок, се тоа за 31 минута на паркетСпаваш ли мирно НБА финале ? Каква незналица Боже.... Овај и во КК Работнички да оди многу му е, треба тој да плаќа да игра таму.... врвот беше МВП ко му скандираа за слободното и тоа го промаши
Ме нервираше Бронот со тие протестите кон судиите, а за сите беше во криво, незнам само шо бараше на контрата кога се судрија меѓу себе Клеј со Кари и имаше мал контакт над Леброн овај протестира небаре неспортски фал е......
Мислам и следните две во Кавс ќе го добијат Голден Стејт, то е то 4:0 завршва финалето или максимум 4:1
James во хјустон ако отиде можеби ќе им спречат доминација
ke bide isto kako so Okc situacija, trojca igraci sto ja sakaat topkata u svoi race. Ednakvo
na samoubistvo protiv tim kako Gsw ili Spurs.. philly ke mu bide najprikladna destinacija