НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде јас уплаќам 30 евра. Сега ќе ти префрлам на сметка а после ако победат cavs ти мене ќе ми префрлиш 450 евра. :)

Малку претерав со коефициентот да, избрзав, озбилно ти нудам 12 коефициент на 30 евра. ке заокружиме добивка на 350.
Ако заврши Х се важат и продолженија или без / како сакаш.

Малку претерав со коефициентот да, избрзав, озбилно ти нудам 12 коефициент на 30 евра. ке заокружиме добивка на 350.
Ако заврши Х се важат и продолженија или без / како сакаш.

То да ама и муабетот ми е си треба веродостоен посредник иначе како би ти верувал дека ќе ме исплатиш а посредникот ќе си сака процент па ко ќе видиш поубо во кладилница башка и коефицинетот до вечер ќе оди до 9.5.

Иначе го гледам овај боце можда кажал милион глупости на темава ама дека ќе има ќар на синглирање на cavs серијава и јас мислам.

То да ама и муабетот ми е си треба веродостоен посредник иначе како би ти верувал дека ќе ме исплатиш а посредникот ќе си сака процент па ко ќе видиш поубо во кладилница башка и коефицинетот до вечер ќе оди до 9.5.

Иначе го гледам овај боце можда кажал милион глупости на темава ама дека ќе има ќар на синглирање на cavs серијава и јас мислам.

Да бе до 12 ке оди. Толку е, 7.50 до 8.00, не се крева повеќе.[DOUBLEPOST=1527786673][/DOUBLEPOST]4-0 не им бега

Јас никогаш некажвам глупи муабети. Утакмиците кој му ги имам даено и коеф паѓале до 1.30 можат да ги сонват.

3-10 шут ќе има со 6 скока и ќе го избушат во одбрана.. Сеа ни 70 коеф. не е добар за Кавси

Chekaj da vidime tie shto vikaa deka Zaza namerno go povredil Lenard lani, dali istiot kriterium go imaat i sega.

Clarkson barem u LAL pogoduvase nesto, sega okean ne moze da pogodi :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom