НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Nez kaj vidov, valjda na fb deka Harden i CP3 imale samo 1 ili 2 dadeni kosha od ne znam tamu kolku obidi (nad 30) koga gi cuval Iggy. Dosta ke im fali ako ne igra ni vecer, mada ne e nekoe opravduvanje za GSW posto mora da tepaat so toj tim so go imaat. Se osven prsten e fail za niv, barem spored mene, a veruvam i mnogu drugi.

Edit:
James Harden, Chris Paul shooting 1-41 vs. Andre Iguodala this series
:popce:

Odma iskluciv da ti ebam NBA i sudii i sve, Capela go dopira na Curry ovoj odma kao se diga na sut za 3 i faul, ma mars be da vi ebam se

Ако не го поправат шутов за три, лошо им се пишува на Ракетиве.
6/24 а 90% од играчите им се шутери. Катастрофа.

Ако не го поправат шутов за три, лошо им се пишува на Ракетиве.
6/24 а 90% од играчите им се шутери. Катастрофа.
Воопшто не го користи во ротација на Џо Џонсон.

Воопшто не го користи во ротација на Џо Џонсон.
Кај ќе го користи против ГСВ :D
Спор е ко желка, атомска кошарка е ова за него. И Рајан Андерсон го има, ама што дека ќе дадат 2,3 тројки кога во одбрана ќе бидат со играч помалце.

Kakva kosarka u pm

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Како се сере Харден во плејоф. :tapp:
Минатата ја заврши со 9 промашени тројки по ред. И денес 0/9.
18 тројки по ред промашени.
Ако не се уклучи до крај на мечов, тешко Пол сам да ги извади пак.

Глупости ова што го поништија на Пол кошот требаше тогаш да видат и се кладам дека ќе бидат одлучувачки тие 2 поени. Глупо правило.

Глупости ова што го поништија на Пол кошот требаше тогаш да видат и се кладам дека ќе бидат одлучувачки тие 2 поени. Глупо правило.
Секогаш се гледа на прва пауза снимката. Освен во последните моменти од мечот, кога психички 2 поени (предност или негатива) ти праат разлика.

Mnogu izolacii i forsiranje na durant, epa nece moci tako, ne protiv vakov cp3

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom