НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не трола,мртов озбилен е.Сам си верува во приказниве.
И не е лошо ако навива за тим или играч,лошо е ако навива за пола тимови и играчи.На секој три дена сменува тим/играч.И тоа онака јако се внесува триста филмови прави.

Мичел прво полувреме 2 поени, трета четвртина 22 :) Не е нормален ликот.
Харден од друга страна освен првиот меч, цела серија е мизерија. Со шут 35-40% се влече цело време.[DOUBLEPOST=1525830738][/DOUBLEPOST]Секоја чест за Харден и Симонс за регуларниот дел од сезонава, ама со партииве во плејоф, нити Харден заслужи MVP, нити Симонс ROY.

Леброн (плејоф) - 34.3 9.4 9.0 (шут 55%)
Харден (плејоф) - 29.7 5.1 7.8 (шут 41%)

Ама сепак МВП ради регуларен дел добиваат, каде што севкупно земено скорот на Кавс vs Рокетс, ни блиску не е.
Што се однесува до плејофов, небо и земја е споредбата на Брадата и Леброн.

Последно уредено:
Не трола,мртов озбилен е.Сам си верува во приказниве.
И не е лошо ако навива за тим или играч,лошо е ако навива за пола тимови и играчи.На секој три дена сменува тим/играч.И тоа онака јако се внесува триста филмови прави.

Брат ако мислиш дека Прокастринаторот е мртов озбилен у сваки пост, имам лоши вести за тебе :icon_lol:

Иначе не ми е брат, морам да го браним сеа ради Блејк :kuracc:

TRUST THE PROCESS, MY ASS. Ben Simmons e prazni statovi igrac. 18 8 6 vcera, glaven krivec zaso izgubija

Не знам како Бостон би добил една утакмица против Кливленд, камоли четири.

Не знам како Бостон би добил една утакмица против Кливленд, камоли четири.

do not even go there... :P
хахахаххахаха ова се вика дупчење вребра на еден член кој метла предвидуваше на бостон пред некое време (wonder who that guy is ...) @The Procrastinator, any idea? :D

стигнаа полуфиналињата, ќе има интересни натпревари :D
да беше кајри во игра имаше да гледаме интереса серија, вака Леброн нема контратежа ама доооообар тренинг за челичење на Тејтум и дечките од Бостон. Ќе бди интересно :zloo::uzi::uzi::uzi:

Бoстoн се фенoменaлни и дa игрaше Uncle Drew прoтив Крaлoт тoa ке беше фaнтaстичнo финaле нa Истoк,нo вaкa млaдиве дечки нa Бoстoн немaaт супер стaр лидер штo ке ги вoди прoтив Кливленд.
Нa Зaпaд CP3 и Брaдaтa немoжaт прoтив ГСВ, и нa крaјoт ке испaдне сaмo еднo дoсaднo финaле вo НБА.
Брoн ке имa 6 изгубени финaлињa oд 9.
Не сум прoтив Лебрoн и мнoгу ги мрaзaм ГСВ нo тoa е реaлнoстa.

Чим еднa Индијa пружи гoлем oтпoр, вooпштo не се сoмневaм вo Бoстoн. Лебрoн немa дa мoже сaм oвaa серијa, aкo немa пoдршкa oд сoигрaчите Бoстoн леснo ќе ги пoмине.

Btw Ќе се врaти Лaркин? Вaкa се oстaнaги без бекaп плејмеркер. Мнoгу пехoви им се десијa сезoнaвa.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

32218508_10211803650557174_6573064026207551488_o.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom