НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мичел и полоша утакмица од Симонс имаше џабе се напалија сите повторно со РОЈ муабетот.. Баш добра изјава имаше токму Мичел
https://streamable.com/h4t8z

Ако фила не ја добие утакмицата вечерва (шо искрено не сакам да се деси) има да го пукнат тролање она симонс за куцањето шо го поеба :D :D :D :D :D :D :D

Kakva glupost napravi Simmons, na 81:81 ostanuva bukvalno sam i utinja zabivanje :tapp::facepalm:

:pos::pos::pos::pos:
znaci kucanjevo, i ova sea na krajov i toa e toa, uste sea filadelfija neka si recat ok e decki terajte dalje posle blamov sramota e da izlagame pred kameri pak sezonava, makar i trojka daat sea na sekunda do kraj ccccccccccc.

Redick brate shto napravi be ? Najiskusen vo tim vakva greshka..[DOUBLEPOST=1525563053][/DOUBLEPOST]Markoooo

Тоооооооо мочај ги во уста за судењево!!!!!!

Pa ne ni zasluzhivte da tepate denes. Okean nemozhea da pogodat Boston, miljon slobodni utnaa vo posledni minuti i da neznaesh da go iskoristish toa.. Horford DOKTORSKI go smiri Embid. Bred e edno ogromno TRENERISHTE ! So smeshen tim ke stigne do finale na istok, kapa dole majstoree

Бреј доктор Стивенс каква акција им нацрта на крајот, наједноставна на светот, ги изиграа како мали деца. Сите се попалија на Розиер или Тејтум дека ќе ја решаваат, овие лабаво испод кош на Хорфорд што всушност е најдобрата и најбезбедната варијанта.
Изненаден сум што ваков тек има серијава, очекував Фила да игра финале ама очигледно не се уште созреани за такво нешто. За Бостон секоја чест, Стивенс чуда прави со тимот.

Еден oд знaците зa слaбa oргaнизaцијa се кoнфети вo првa утaкмицa дoмa, уште пa нa нерешенo[emoji16] [emoji16] [emoji16]
Не мoжaм дa сфaтaм кaкo Филa јa сметaaт зa oзбилнa фрaнжизa кoгa нaјгoлем успех вo пoследни 5 гoдини ти се кoнфети нa нерешенo lol

Милo ми е штo пoбедијa Бoстoн, не декa изигрaјa нештo пoсебнo туку рaди мoчaнoтo судење.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Тоооооооо мочај ги во уста за судењево!!!!!!

судењето е катастрофа, еден куп фаули недосудени... воопшто катастрофа судење, вакви судии ни во евролига камоли во плејоф на нба натпревар. најмалку 3-4 одлуки имаа што можеа да донесат победа на една од екипите, на страна др дел од натпреварот што не беше суден како што треба.

Криво ми е за фила, одлична сезона имаат, голем потенцијал во овој тим... Да најдат некоја јака четворка, а не балканскиот шмекер од Хрватска тогаш би имале и тим за титула (секако и тренер доаѓа во предвид тука...)

Не можиш во одлучувачки напад да го вадиш Ембиид скоро на линија од 3 за да добие топка од аут. Па дури да се сврти, да се намести на шут или да направи прв чекор за да влези под кош помина цела вечност!

Од др страна имаш шутери како Белинели и Редик, ем искусни играчи и наместо да го пуштиш Ембиид да им направи блок или едноставно да кисни под кош, да добие симонс топка, да проигра некој од шутерите или директно шутер да добие топка па да шутира (со Ембиид под кош, ако треба повторно да ја извади надвор за шут за 3) ти одиш на варијанта да го пуштиш најголемиот и најспор играч во тимот да собира топка на 6 метра од кошот. Е те матам! Ја еба серијата ја еба, гној од тренер.

Будала е Стивенс 2 тајмаути што викна кога виде дека не оди како шо треба уфрлањето во игра и будала е шо праеше акција под кош за центарот, а не со шут за 2 или за 3 да ја решава...

Баш сакав да одат во 7 натпревари. Криво ми е за фила, до вгодина повеќе!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom