Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

не се пали ко млад мајмун. кливленд заслужено оди понатаму, судиите судат катастрофално без разлика во чија полза беа пресудените одлуки.Судииве беа криви а?![]()
Па најмалце две одлуки во последни 2 минути имаа против Кливленд бе. Која текма ја гледавте нз.
Оладипо шутира на истечено време топката уште со две раце ја држи (не свират крај на напад), и Пејсерс од офанзивен кош си даваат.
Следен напад му свиреа фаул во напад на Брон, зашто "го оттурнал" Сабонис, иако беше Леброн во сендвич меѓу двајца ама нема врска.
Да не спомнувам 4тата утакмица шо се дешаваше, да не ставам клипчиња. Ако денес не ви чинеа судииве, нз што ви чини.
Погледни неколку поста нагоре "флопер" и слични ствари за кого беа насочени.не се пали ко млад мајмун. кливленд заслужено оди понатаму, судиите судат катастрофално без разлика во чија полза беа пресудените одлуки.
се' од ова што ти посочи е НЕквалитетно судење и токму на ТОА беше посветен постот, а не на кој оди понатаму. судењето е за никаде.
а кога сме кај кливленд и леброн, не се секирај ќе игра уште но титула не зема, особено не годинава.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
јас сум другар за њујорк и баш не е битно за мене кој проаѓа понатаму се' додека гледаме добар баскет.Погледни неколку поста нагоре "флопер" и слични ствари за кого беа насочени.
Иначе не ја, ти изглеа се секираш што ќе игра уште неколку години, ја воопшто немам дилема во тоа. И тоа на врвно ниво. Али тоа е, за кого си уствари? Или за сите 29 освен Кавс?
Не ти реплицирав тебе на почетокот. Имаше 300 глупости флопер, судење и нз што.. На тоа коментирав ја.јас сум другар за њујорк и баш не е битно за мене кој проаѓа понатаму се' додека гледаме добар баскет.
така да наместо да се пениш тука со мене гледај ја втората утакмица вечерва и уживај во "одличното" судење.
успеа пост кој нема блага веза со леброн или неговото заслужено проаѓање понатаму да го извадиш скроз од контекст со апла и непотребно величање на кралот, па иште се буниш како суделе против него лична. ДА, судеа непостоечка лична против него и тоа е ТОА што го коментирав и што НЕ чини во лигата - СУДЕЊЕТО.
за последен пат.... не го ни спомнав бронко, ги коментирав судиските одлуки кои благе везе немаа со точност и ја рушат убавината на оваа лига.
ама нејсе, дај пак цитирај ме, ќе го мериме на кој е подолг... во недоглед.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

никаде не спомнав никого од горе наведените, не дека го сакам или не го сакам леброн или било кого - едноставно судењето е тиња.Не ти реплицирав тебе на почетокот. Имаше 300 глупости флопер, судење и нз што.. На тоа коментирав ја.
А иначе ако си за добар баскет и навиваше да поминат Тадеус Јанг и Ленс Стивенсон, а да испадне Леброн, за да гледаме "историска серија" меѓу Репторси и Пејсерс, нешто што со години се чека, не знам што да кажам.
Ајде сега ќе навивам за ЏРУ Холидеј, зашо Дурент и ГСВ не ги можам.
Јасно е дека сите имаме некој што ни оди на нерви и се, ама додека тој некој би пружил подобра кошарка за очи, секогаш би бил за него. Нека дојдат Кливленд - Фила финале на конференција, нека се јадат нека има 7 меча, па пак ќе разберам да се палат и да испадне Леброн. Исто и ја би бил против Дурент на Хјустон - ГСВ. Ама да сакам да испадне од Дежонте и Дени Грин, и од слични такви пацери. И да гледам финалиња без никаков жар, во никој случај неќам.