НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Никој не рече дека се претвори во Лери Брд туку дека е респектабилен шутер во НБА.. Значи неможиш повеќе да го оставиш сам ко порано.. Исто и слободните на почеток на кариера го хакнуваа сега нема шанса такво нешто.. А и Драмонд во тоа доста напредна а и пост-играта му е многу подобра.. Доста ме бендисват како дуо и за разлика од западот на истокот 4ка и 5ка како прва и втора опција можат многу подалеку пошто различна е кошарката не играт сите 'small ball' и 'live and die by the 3'.. Доста попрагматична кошарка се игра и му ги бендисвам шансите на Пистонси да просперират во иднина..

Против Клиперси играт всабота

blake-griffin-grabs-trainers-head-on-tv.gif

Ke se padnat so boston ili toronto mameto ke im se rasplace u Playoff

Против Клиперси играт всабота

blake-griffin-grabs-trainers-head-on-tv.gif

Сега се префрламе со навивање за Пистонси? :D
Мене лично не ми смета, исто имам братучед кој навива за Леброн Џејмс, така да до сега два пати за Кливленд навивал. :D
Мене ме иритира, после три утакмици на Блејк во Пистонс ако видам дека форсираш со постови за нив и ми постираш статистики од Реџи Булок. :D

Ja mu kazav da si proba so Gsw, bar znaes na sto si. Ja ne znam dali u forumov nekoj ima smeneto 3 tima na pola sezona hahahahah

Ke se padnat so boston ili toronto mameto ke im se rasplace u Playoff
Немој жити се Торонто најголемите плејоф чокери во последни 5 сезони.. Никој не ги сфаќа сериозно.. Селтикси се знак прашалник.. Премногу млади играчи имат во ротација.. Реално се до Кавси зависи, ако не се попрат до плејоф тогаш речиси секој на истокот има шанса..

Сега се префрламе со навивање за Пистонси? :D
Мене лично не ми смета, исто имам братучед кој навива за Леброн Џејмс, така да до сега два пати за Кливленд навивал. :D
Мене ме иритира, после три утакмици на Блејк во Пистонс ако видам дека форсираш со постови за нив и ми постираш статистики од Реџи Булок. :D
Брат кој постирал тука од дамнешно време знај дека за Леброн и Блејк навивам (на времето и Крис Пол ама го занеќив.. Кој ми памти јусер нејм ХОРНЕТС?! :D).. Од новите Ембид ме бендисва!
Не чувствувам поврзаност кон НБА тим како во фудбалот! Незнам шо има тука толку чудно.. Факт е дека е доста тешко да бидиш фан на НБА тим а да не живееш во градот кај што се наоѓа тимот.. Можеби има исклучоци еве го Гарток шо ги засакал Кингси ко биле јаки па останал фан но доста ретко е.. А и тие шо останале фанови се сомневам дали редовно си ги гледат тимовите.. НБА е повеќе бизнис.. За 2 сезони тим може да претрпи целосна трансформација (играчи, газда, дресови па дури и град!) и да изгуби секаков идентитет.. Се шо останва е само името на тимот.. Е ако си поврзан толку кон тоа име ОК!

Блејк сум го следел уште во колеџ ко беше пред скоро 10 сезони.. Лојален му останав и после сите критики, повреди и глупости шо ги напрај.. До 7 сабајле сум седел за да му гледам утакмици и дирек на школо/факс.. Сеа нормално со нбахд.нет и долгите хајлајтси на Ximo нема потреба од тоа..

Cim si za LBJ i za blake znaci nemas poveke rabota so Clippersi?[DOUBLEPOST=1517924402][/DOUBLEPOST]Lepo je bilo dok je trajalo[DOUBLEPOST=1517924639][/DOUBLEPOST]Inaku Robin Lopez, Tony allen i jarian grant ke idat u paket nekade, taka se zbori :) Da mozeme da lapneme nekoj dobar pik za ovie ke bide ubavo

Брат кој постирал тука од дамнешно време знај дека за Леброн и Блејк навивам (на времето и Крис Пол ама го занеќив.. Кој ми памти јусер нејм ХОРНЕТС?! :D).. Од новите Ембид ме бендисва!
Не чувствувам поврзаност кон НБА тим како во фудбалот! Незнам шо има тука толку чудно.. Факт е дека е доста тешко да бидиш фан на НБА тим а да не живееш во градот кај што се наоѓа тимот.. Можеби има исклучоци еве го Гарток шо ги засакал Кингси ко биле јаки па останал фан но доста ретко е.. А и тие шо останале фанови се сомневам дали редовно си ги гледат тимовите.. НБА е повеќе бизнис.. За 2 сезони тим може да претрпи целосна трансформација (играчи, газда, дресови па дури и град!) и да изгуби секаков идентитет.. Се шо останва е само името на тимот.. Е ако си поврзан толку кон тоа име ОК!

Блејк сум го следел уште во колеџ ко беше пред скоро 10 сезони.. Лојален му останав и после сите критики, повреди и глупости шо ги напрај.. До 7 сабајле сум седел за да му гледам утакмици и дирек на школо/факс.. Сеа нормално со нбахд.нет и долгите хајлајтси на Ximo нема потреба од тоа..

Мене ми е јасно тоа и затоа ти реков мене не ми смета. Да те надополнам, НБА ретко кој може да прати цел живот. Пратиш дури си млад, дури не си на работа, немаш семејни обврски...после сето паѓа во вода. Сигурно не можиш секоја втора, трета вечер да седиш до 6 сабајле и другиот ден да фунцкионираш на работа или пак да имаш дете дома. Ептен се ретки таквите. Еве лично, последниве 2 години (од како почнав да работам) многу малку гледам цели утакмици, евентуално во викенд кога сум слободен. Јас цело време пратам се, следам статистика/хајлајтси ама времето се менува и не е исто како до пред 3-4 години кога буквално гледав преку 80 натпревари од Чикаго. Сега, едвај станувам да гледам утакмици во плејофи, а не во регуларна сезона.

Мене ми е јасно тоа и затоа ти реков мене не ми смета. Да те надополнам, НБА ретко кој може да прати цел живот. Пратиш дури си млад, дури не си на работа, немаш семејни обврски...после сето паѓа во вода. Сигурно не можиш секоја втора, трета вечер да седиш до 6 сабајле и другиот ден да фунцкионираш на работа или пак да имаш дете дома. Ептен се ретки таквите. Еве лично, последниве 2 години (од како почнав да работам) многу малку гледам цели утакмици, евентуално во викенд кога сум слободен. Јас цело време пратам се, следам статистика/хајлајтси ама времето се менува и не е исто како до пред 3-4 години кога буквално гледав преку 80 натпревари од Чикаго. Сега, едвај станувам да гледам утакмици во плејофи, а не во регуларна сезона.
Да, со работа, деца, фамилија.. се нема време, мислам може но треба да жртвуваш некои работи. Инаку добра идеја ви е да ги архивирате и да ги гледате на тенане кога се слободни (пр. летно време, ол стар паузата...) ја така правам, на 2 харддискчиња ги колекционирам
2afn1vq.jpg

http://nbahd.net/

Тука имате супер снимки од утакмиците одма сабајлето. Горе можете и тим да одберете и да ви ги даде прошлите утакмици.

Кливленд сериозно и амбициозно се стремат да го завземат најдолдното дно во супер тешката конкуренција со Реал, Челзи и Интер.
Водеа 21 разлика, сега губат 16. 3 поени за 8 минути во 4/4.

Кливленд сериозно и амбициозно се стремат да го завземат најдолдното дно во супер тешката конкуренција со Реал, Челзи и Интер.
Водеа 21 разлика, сега губат 16. 3 поени за 8 минути во 4/4.
ништо не е случајно. види само колку прелази и по кои коеф имаат сезонава и ќе ти се разјаснат работите...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom