НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ingram Kuzma Zubac Lonzo i First Round pickot ponudeni za Davis. Daj boze neka se desi ova nema gospod da gi oprai naredni 20 godini, toa sto se desi so Nets malce ke im bide

Види ги не го земале Дончич ни во измените, Ламаркус Олдриџ го земале, пу да ти ебам лигата скапана. Кур што ќе гледам ол стар све ви ебам ненормално.

Немој така за Олдриџ, стандардно си гази годинава. Повеќе КАТ не ми е за на олстар.

Немој така за Олдриџ, стандардно си гази годинава. Повеќе КАТ не ми е за на олстар.
Озбилен си? Ај погледни што прави КАТ цела сезона па ќе збориме. Плус Олдриџ никад не би го земал на Ол Стар, што може да ти понуди он? Нула атрактивност, да му ебам сестрата и на него и на тие што бираат.

Не знам колку е вин за Њу Јорк со оглед на тоа што земаа три прилично ограничени канцер играчи. Ок, ослободија простор у кепот за 2 макс договори, ама со моменталниов ростер ни Џордан и Коби не би прифатиле да играат. Мизерен менаџмент има Њу Јорк, срамота за една таква позната и јака франшиза.

Од каде Метјус и канцер ги ставаш во иста реченица?Добар е во одбрана,се труди максимално и во напад не се расфрлува непотребно.Работник.
И јас мислам дека требаше да прават тим околу Порзингис,но од каде знаеш каков ќе биде после повредава?
Се ослободија од договорот на Хардавеј,зедоа пикови,двајца стартери во Метјус и Џордан и имаат простор за 2 макс договори.
Да земат некој играч од типот на Ирвинг и неко добар играч на драфтот(Зион Вилиамс) може да се создаде колку толку тим за почит.Да не се тим за јачање статистика.Само некадарни се и ќе упропастат се.

Фрката е што не им е сигурно дека ќе имаат прв избор на драфтот, инаку за Зион вреди да се танка. Ма ништо посебно не е Метјус ко играч, по мене многу повеќе загубија него што добија али останува времето да покаже.

Па не е посебно ни Хардавеј нешто.Некоја груба пресметка Порзингис за Џордан и пикови го сменија.
+ослободување од трошоциве со хардавеј и место за макс договори.Не е толку лошо,па ќе видиме како ќе испадне.Срамота е Њу Јорк да не биде јак.Најубава сала,прејак град и немаат салам НБА тим и ми играат со некој 3то разредни играчи.

Вес и Џордан ке бидат откупени и ке ги гледаме во некоја плејоф екипа...Не ми се верува дека Порце го дадоа за Смит,просечен пик и чистење на плата :facepalm: Уште ако не дојде никој од звездиве на лето комотно нека ја угасат франшизава.:yid:

Далас докторски ребилд ала Бостон.Од следна сезона ке бидат страшни со Дончич,Тими,Барнс и КП плус цело лето да ја скоцкаат екипата.(y)

Битно Клеј ко четврти играч у тимот, секогаш има место на Ол Стар.
Циркузи.

Sega ako go otkupat dogovorot na Deandre i ovoj potpise za GSW, ke gledame cirkuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Интересно е што Никс ова го има направено и летото кога ЛеБрон и Вејд беа слободни играчи за на крај да останат со Стадемаер и Тајсон Чендлер и трејд за Ентони а Мајами и Пет Рајли формираа супер тим.

Озбилен си? Ај погледни што прави КАТ цела сезона па ќе збориме. Плус Олдриџ никад не би го земал на Ол Стар, што може да ти понуди он? Нула атрактивност, да му ебам сестрата и на него и на тие што бираат.
Никад КАТ пред Гобер, посебно не сезонава. Не можи олстар да ти биди играч кој е далеку од плејоф, 0 од лидер. Премногу исфорсирано нешто е олстарот, ја сведоа лигата на 2 екипи. Исто и Џамал од Денвер требаше да биди, не можи 2ца да има од ОКЦ а еден од Денвер. За Клеј не ми се ни прај муабет.

За трејдот многу голем ризик за Далас, 2пика прва рунда дадоа и еден за трејдот на Дончиќ така да сега им останува само слободни играчи да земаат околу нив, немаат повеќе ништо ни за трејдање. Ако не се врати еднорогот како шо треба гадно лош трејд можи да излези овој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom