Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види ги не го земале Дончич ни во измените, Ламаркус Олдриџ го земале, пу да ти ебам лигата скапана. Кур што ќе гледам ол стар све ви ебам ненормално.
Озбилен си? Ај погледни што прави КАТ цела сезона па ќе збориме. Плус Олдриџ никад не би го земал на Ол Стар, што може да ти понуди он? Нула атрактивност, да му ебам сестрата и на него и на тие што бираат.Немој така за Олдриџ, стандардно си гази годинава. Повеќе КАТ не ми е за на олстар.
Уште ако не дојде никој од звездиве на лето комотно нека ја угасат франшизава.
Никад КАТ пред Гобер, посебно не сезонава. Не можи олстар да ти биди играч кој е далеку од плејоф, 0 од лидер. Премногу исфорсирано нешто е олстарот, ја сведоа лигата на 2 екипи. Исто и Џамал од Денвер требаше да биди, не можи 2ца да има од ОКЦ а еден од Денвер. За Клеј не ми се ни прај муабет.Озбилен си? Ај погледни што прави КАТ цела сезона па ќе збориме. Плус Олдриџ никад не би го земал на Ол Стар, што може да ти понуди он? Нула атрактивност, да му ебам сестрата и на него и на тие што бираат.