НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чикаго Булс на чело со познатите GarPax е најлошо воден клуб у било која лига у било кој професионален спорт.

Од таков тим за респект во девеесетите, после Џордан еве веќе скоро 20 години се јадат со Шарлот кој е понебитен тим у лига, едино година-две коа им се погоди со Роуз ама и тогаш не направија ништо.

Далеку од тоа дека Хојберг беше проблем за дисфункционалноста на Булс као франшиза и дека проблемот е само кај него, он не му даде на Џабари Паркер 20 милиона, ама сигурно мора и он да сноси кривица за резултатите на теренот.

Заслужен одказ според мене

Markelle Fultz has been diagnosed with Neurogenic Thoracic Outlet Syndrome, which affects the nerves between the shoulder and neck and is treatable, per Adrian Wojnarowski.

другарчево неможе да се олабаи од тоа рамо.

Прoблемoт е штo White,DeRozan,Forbes,Mills,Belinelli ниту еден oд бекoвите незнaе oдбрaнa дa игрa.Пoп aкo види декa не иде ги вaди сите oд стaртнaтa петoркa.

Изгледа се спрема 3 way deal помеѓу ЛАЛ, Пеликанс и Орландо. Дејвис, Пејтон и не знам уште кој у Лејкерс, Вучко и Инграм у Пеликанс ваљда, а Орландо не знам што добива, Лонзо Бол и уште некој таму. Леле ако се оствари ова :vozbud:

Изгледа се спрема 3 way deal помеѓу ЛАЛ, Пеликанс и Орландо. Дејвис, Пејтон и не знам уште кој у Лејкерс, Вучко и Инграм у Пеликанс ваљда, а Орландо не знам што добива, Лонзо Бол и уште некој таму. Леле ако се оствари ова :vozbud:

И КЦП ќе го увалат, и се отвара простор за уште еден All-Star у лето (мислам некои 35М им остануваат). Ќе биде весело да видиме како ќе кубат пердуви кралот и Дејвис ако дојде.

И КЦП ќе го увалат, и се отвара простор за уште еден All-Star у лето (мислам некои 35М им остануваат). Ќе биде весело да видиме како ќе кубат пердуви кралот и Дејвис ако дојде.
Мене ми беше да останат вака барем сезонава и да влезе Брон у конференциско финале, чисто да покаже дека тоа шлајмовите од екипи ко Денвер, Хјустон и компанија едноставно НЕ ПОСТОЈАТ. Ако дое АД чао. :D

Is Klay the Best 3 Point Shooter this season? :LOL::LOL:
47294026_2590228734335530_5955842007040524288_n.jpg

Незнaм кaкви се прaвилaтa КЦП имa еднoгoдишен дoгoвoр незнaм дaли мoже дa гo трејдaaт.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom