Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку имаше огромна помош од соиграчите, па се надевам дека и во ТД Гарден ке полуди и ке го одведе Кливленд во финалетоНе бе сега ќе дојдaт @Zarniwoop i @BorriGol22 да ти речат дека е плачко и дека не го бива.
НАЈДОБРИОТ ВО ИСТОРИЈАТА КРАЈ!

Ne postojat granici za tipot, MVP NA GALAKSIJATA!!! Kapa dole za Dzordan ali Lebron e najdobriot igrac vo istorijata na kosarkata.![]()
Јас сум увек тука, ти се губиш ко кур на тв1000 после пораз на Леброн. Минатата утакмица кај беше да го критикуваш? Првите две во Бостон кај беше да го критикуваш? Излегуваш само кога победува и се обидуваш да си смешен. За разлика од тебе јас можеш да прочиташ имам пишано за Бостон дека немам големи очекувања, се што сакав е да стигнат до финале на исток и таму што биде. Седум утакмици во финале на исток, без двајца одлични играчи, буквално со деца играат, неверојатна тимска игра итн... мене ми е доволно ко нивни навивач за да кажам дека сезоната е успешна. Единствена маана им е што се губат на гостински терен, другото им е супер. Од друга страна кралот требаше да се прошета на истокот нели? Од каде сега седум утакмици против дечиња. Вчера одигра одлично признавам, кога е така нема што да одам контра, ама кога праи флопови како против Индијана тогаш вас неговите навивачи ве нема никаде да критикувате. Лесно е кога ќе тепа да се појавиш, така и јас можам. Вчера беше една од многуте утакмици каде Бостон немаа никаква одбрана за него, ако на домашен терен имаат на гостински се кочат, но тоа е, млади се ќе научат. А кралот може да се шета колку сака, неговиот скор во финалињата е негативен, тоа е она што останува на крајот.Не бе сега ќе дојдaт @Zarniwoop i @BorriGol22 да ти речат дека е плачко и дека не го бива.
НАЈДОБРИОТ ВО ИСТОРИЈАТА КРАЈ!
Крал!
Гасете и телевизори и нет и се. Чудовиште. Какви бради какви дуренти какви глупости. Поентерски е подобар од сите, на страна што го разигрува цел тим и го фаќа секој скок у одбрана.
Не бев ја членот што ја откри таа теорија за наместени утакмици во конференциско финалеНе беше вчера наместена утакмицата?
Си згрешил нешто 
- колку натпревари си изгледал на Џордан каде ја носел екипата на грб?
- колку настапи имал Џордан во финале и дали изгубил, ајде уште почешит да е муабетот, дали тоа финале стигнало (некое, било кое) до 7 натпревар?
- против колку и кои јаки екипи џордан играл конференциски финалиња и потоа финалиња за титула, дали тие екипи се барем блиску по квалитет со овие против кои леброн играл финале и НЕ успеал да земи титула (пример, далас)?
- ако леброн игра уморен и носи екипа на грб, џордан играл со 39 температура и носел титула... just saying... (коби да не го спомнувам што играл со милион повреди...
- should I go on...?