Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Потресен сум малце со вестиве за Нејмар и Кајри жими све
Од НИГДЕ ова
Кајри?А ако отиде во Клиперс?
Зa кoгo би гo трејдaле Клиперси?А ако отиде во Клиперс?
Кајри?
Интересен фит би биле со Блејк само незнам шо можат да понудат Клиперси.. Беверли, Риверс + 2 пика или така нешто е максимумот.. Веројатно подобри понуди од ова можат да добијат Кавси..
Иначе не верував дека Леброн можи да го напушти Кливленд ама после ова.. голема е можноста.. Дали banana boat друштво или со Лонзо во ЛА ќе видиме.. И Сиксерси се опција ако не се исповредат сезонава
Кајри е страшна ВТОРА опција ама како прва не верувам дека тимот ќе му има некој успех.. Пред да дојди Леброн во Кавси 3 сезони беа чорба на истокот..
Зa кoгo би гo трејдaле Клиперси?
Вo прв мoмент нaјлoгичнo ми е дa имa трејд Мелo зa Кaјри.Мелo сaкa дa си oди,Никси ке грaди млaд тим нa челo сo Пoрзингис.Лебрoн сaкa буст вo Кливленд.Мoжеби Кaјри зa Лaмaркус Алдриџ.Нa Сaн Антoниo oчaјнo им требa млaд PG a Кливленд ке дoбие пoјaчувaње зa нaјслaбaтa пoзицијa вo нивниoт тим(Тристaн Тoмсoн и Чaнин Фрaе)

Па Меџик и Брд неќеле од истите причини.. Неќеле под сенка да бидат.. Кајри си освои прстен сеа куро го боли[DOUBLEPOST=1500678770][/DOUBLEPOST]The Sacramento Kings have renounced the draft rights for Dejan Bodiroga. He's a free agent. He's 44 years old.гсв матер и еба на цела нба лол Јас мислам мело ќе заврши во кавси. инаку чудна работа, до сега немам слушнато некој да не сака да игра со ем џеј. ??

Па Меџик и Брд неќеле од истите причини.. Неќеле под сенка да бидат.. Кајри си освои прстен сеа куро го боли[DOUBLEPOST=1500678770][/DOUBLEPOST]The Sacramento Kings have renounced the draft rights for Dejan Bodiroga. He's a free agent. He's 44 years old.
далеку е од нив двајца, а и незнам ја некој плеј што бил клучен играч во освојување на прстен. Лимитиран си како плејгард. Нема врска, не ми смета,негово право
Ова за кингси поим немам што, у фиока некое срање што нашле па формално да го средат
Kingsi![]()