НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хозе Калдерон отпуштен од Лејкерс, најверојатно ќе потпише за ГСВ.

Andrew Bogut had committed tonight to sign with Cleveland this weekend, according to league sources.

Kyrie
JR
Lebron
Love
Thompson

D-Will
Shumpert/Korver
Jefferson/D-Will 2
Frye
Bogut

lebron-james1.jpg

Ne zborete posle koj ja posral ligava :) Od koga dojde vo cavs samo kyrie i TT se ostanati od toj roster,bruka

Сепак не е толку лоша повредата.. Ќе го евалуираат после еден месец.. За плејофот ќе биди како што треба така да no excuses

Сепак не е толку лоша повредата.. Ќе го евалуираат после еден месец.. За плејофот ќе биди како што треба така да no excuses

Опасни се овие повреди. Многу лесно од 4 може да се скокне на 7-8 недели... Голден Стејт е сеуште фаворит ама се закомплицира бобрбата за титулата.

Ко сме кај повредите

Sixers say Joel Embiid has a "more pronounced" meniscus tear in his left knee than originally thought. Embiid is now out for the rest of the season.

Ова веќе почнува жално да биди

joel-embiid-and-ben-simmons-of-the-philadelphia-76ers-watch-the-game-picture-id630120298

потсеќа на

nba_g_oden_roy_576.jpg

Ко сме кај повредите

Sixers say Joel Embiid has a "more pronounced" meniscus tear in his left knee than originally thought. Embiid is now out for the rest of the season.

Ова веќе почнува жално да биди

joel-embiid-and-ben-simmons-of-the-philadelphia-76ers-watch-the-game-picture-id630120298

потсеќа на

nba_g_oden_roy_576.jpg
Солидна компарација, Ембид се повеќе изгледа дека ќе го уништат повредите, за каков играч се работи веќе видовме сезонава

Овај фанов на клиперс од минатото а сегашен фан на леброн,ти е типичен пример за дувнат човек.
Кога Дурант појде во гсв мадинава ми ги направи лубеници а сеа ми постира слики од коњот кај што се смее и си ја јача самодовербата со тоа.Барем ако имаш некаков став за нешто, остани на истото без разлика дали се работи за тимот кој го сакаш или мразиш.

Плејоф утакмица во Бостон, многу клач потези на крајот.

Јокиќ втор трипл-дабл по ред, а акцијава е за на шпица.

Малку му се на Леброн две ѕвезди до него. Бар уште 3 4ца да му донесат.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

andrew-bogut-ts.png

Мислам дека сега нема да имаат право на изговори повеќе.

GSW пак се многу појак тим, не заебавајте.

GSW пак се многу појак тим, не заебавајте.
ГСВ без Дурант немаат шанси против САС и Кавс, губат многу на висина,дефанзива,скок а за офанзива да не правиме муабет. И Кавс и САС моментално имаат подлабок тим што ќе игра улога во плејофот. Сега се отвора прашањето и за прв на западот, само 2 утакмици се напред ГСВ а имаат 2 гостувања во Сан Антонио месецов, гостувања во Хјустон и Оклахома така да ќе биди многу интересно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom