НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Казнс најдобар партија до сега, 55 поени, 16/17 слободни, тоа што го исклучија па вратија беше пошто мислеа дека протезата намерно ја плукна кон клупата на Портланд, што и според мене беше :) Прв пат да видам вака некого да вратат.

Колку се безидејни Пистонси у напад чудо едно. Драмонд за 5мин направи 3 грешки. У одбрана ни прати ништо. Гасол засега ко со мали деца :)

C0Ue2JEXAAMih6N.jpg:large

Клупата на кингси одлична последниве натпревари, затоа и вакви резултати, не знам без руди геј стварно подобро играат. Ентони толивер 5/7 за три (y) Минесота ќе бидат многу јаки во иднина, какви таленти страшно, моментално многу се неискусни кога треба да ја завршат утакмицата.

Деандре на 25 секунди до крај при резултат 88:88 промашува 2 слободни за потоа на само 4 секунди пред крај Метјус да ги здрви за победа 90:88...

Опасен е пигмеецов Ајзеа, оса е.
Грам мозок нема...скрос непотребен фаул му прави на Порзонгиз од назад а Порзи тоа и чекаше...не знам дали ја виде цела ситуација...

Многу лошо шутираат Кавс додека ГСВ има огромни проблеми со скоковие, 13 офанзивни за Кавс во прво полувреме. Ако влези Џејмс посеризно во второто и да игра на пост Кавс ќе се добитни.

Каков нападач е КД... језиво со која лесноќа трпа

Што е работава со ГСВ и судииве?
Која утакмица да сум гледал нивна сезонава а сум глеал околу 10 судиите се брутално наклонети кон нив.
Треба да бидат шампиони или што е работава ?
Што судат и денеска против Кавси, криминал !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom