НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Виталиј (јутуберот) истрчал вчера на терен, на стомакот му пишувало 'Trump sucks'.

И следи коментар:
"You can see that security protected the home court better than the Cavs…" :pos:

Kako da se branat od tie GS tie ne igrast basket, ne znam sto igraat. Imav u maalo eden takov kopilj mal slab nikakov i ne znae da utne. Dve race pred faca mu stavas parabola ti dava trojka sekoj pat. A curry mi e kurton. Posto nema zhar u nego ko da igra radi kur keif i takvi kosevi dava.

Kako da se branat od tie GS tie ne igrast basket, ne znam sto igraat. Imav u maalo eden takov kopilj mal slab nikakov i ne znae da utne. Dve race pred faca mu stavas parabola ti dava trojka sekoj pat. A curry mi e kurton. Posto nema zhar u nego ko da igra radi kur keif i takvi kosevi dava.
Како за почеток може да пробаат играат одбрана, па ГСВ нема да изгледаат како супермени.

Ама Ирвинг и Лав (како и 80% од денешните ѕвезди) никогаш не играле одбрана, па сега мора да се тркаат кој повеќе коша ќе даде.

52025271.jpg

Хахахахахаха цицај Дрејмонду :pusigo:
You dont mess with the King :neetaka:
The comeback is on :zloo:

Ова повеќе е услуга за Стеф отколку за Кралот... џст сеин...

Е добро де, една утакмица е само. Еве да речиме и да ја изгубат (мада далеку од тоа дека без Грин, Голден Стејт не може да добие) ќе имаат уште 2 шанси со Дрејмонд Грин.

Igi na Lebron, Barnes na Love najslabiot :) 4-1

Оваа ја земаат Кливлент 100%, 4:3 за gsw, кавси во последната на домашен ќе ги blown-at

Ck3CPXTWEAAwDpj.jpg
Знам дека правилата и фактите се тука да се рушат, ама...:D

ако вечер GSW победат, ова ќе биде единствената победена утакмица сезонава у која нема заиграно Green.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom